How to get a seamless remote experience

  Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 4.29 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
nilaz Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Mar 2015
Reputation: 0
Post: #166
Ok, I will get another one.
find quote
kees667 Offline
Posting Freak
Posts: 761
Joined: Oct 2004
Reputation: 6
Post: #167
(2015-03-07 01:57)teeedubb Wrote:  kees667 The file doesnt exist by default, its user generated. Any thing with a # in front is a comment so it is ignored, the comments are there to be able identify devices easily. You dont need code tags either.


Thanks again! Worked perfectly, indeed simpler (less steps) and foolproof in case I unplug USB. I left Openelec because resume didnt work, it now works fine here. much much appreciated for taking the time to help a noob.
find quote
nickr Online
Donor
Posts: 11,802
Joined: May 2009
Reputation: 212
Location: Christchurch NZ
Post: #168
(2015-03-09 22:20)nilaz Wrote:  Ok, I will get another one.

Some topseed remotes definitely work with or without lirc.

If I have helped you or increased your knowledge, click the 'thank user' button and increase my reputation :)
find quote
FishOil Offline
Posting Freak
Posts: 1,068
Joined: May 2009
Reputation: 16
Post: #169
(2015-03-09 22:38)nickr Wrote:  
(2015-03-09 22:20)nilaz Wrote:  Ok, I will get another one.

Some topseed remotes definitely work with or without lirc.

His issue is with the Chromebox, None of them work according to the wiki.
find quote
Post Reply