[RELEASE] Xperience1080 v0.9b (nightlies only)

  Thread Rating:
  • 14 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Closed
iorifly Offline
Fan
Posts: 425
Joined: Apr 2010
Reputation: 0
Post: #1231
Black Which file should I delete?
find
`Black Offline
Team-Kodi Member
Posts: 2,436
Joined: Apr 2009
Reputation: 72
Location: Germany
Post: #1232
(2012-04-03 02:45)binBD Wrote:  how do you get <onclcck> ? </onclcck> to send keyboard presses?

Not possible.

@iorifly
MyVideosXX.db and the thumbnail folder.

[Image: xp1080-21.png]
find
markswift Offline
Member
Posts: 51
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Post: #1233
I am I the only one getting no icons for current weather or forecast using the metro homescreen?

Best skin by far... I just wish the power + weather icons were hidden when the fanart screensaver was in use; serious screenburn and had to move to the dimmed one.

Mark

Proud to have software induced insomnia.

[Image: widget]
find
oaz1 Offline
Junior Member
Posts: 35
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Post: #1234
Hello Black,

is it possible to edit the movies page? There are 4 places where you can put some shortcuts to your addons. I want to separate my movies, for example, 3D, Vacation Movies and more like this.
If its possible, how please?

/edit: See here
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=76717
(This post was last modified: 2012-04-07 17:21 by oaz1.)
find
ppic Offline
Skilled Python Coder
Posts: 2,711
Joined: Feb 2009
Reputation: 11
Location: France idf
Post: #1235
click on "+" and choose playlist type, and link to you 3D playlist, or Vacation film playlist .

[Image: widget]
Passion-XBMC Repository Download your SVN skins and addons
TvTunes Addon Download Play your theme while browsing library
TVshow Next Aired display next aired infos from tvrage.com
Logo Downloader Script download Logo/clearart/show thumbs/poster/banner
Bande-Annonce Allociné plugin watch trailers in french and vo
SportLive Script Live score match info in XBMC (not compatible dharma)
find
Cthugha Offline
Member
Posts: 77
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
Location: Sweden
Post: #1236
Sorry for posting again, but I still have these questions/issues...

(2012-03-31 13:44)Cthugha Wrote:  Great skin! I use it in Metro UI mode.

A few questions...

Using this skin seem to mess up the font (or font size) in a few addons. For example Spotimc and Navi-X. Is there a fix for that?

How do you edit/change the addon/program shortcuts on the different screens?

I also have the problem with posters on the home screen. Got them downloaded and everything. All media etc stored on network file server (SMB)...

Cheers!

HTPC Zotac ZBOX HD-ID33BR (Intel Atom D525, NVIDIA NG-ION, 4xBD, etc), 2GB DDR2 RAM, 40GB OCZ Agility2 SSD, Win 8.1, XBMC 13.
SERVER AMD Phenom II X4 910e, Asus M4A785TD-V EVO/U3S6, 8GB DDR3 RAM, 6xHDDs, Win Srv 2012 R2.
A/V BenQ W1400 DLP FHD/3D projector w 104" motor screen, Samsung 40" LCD FHD TV, Onkyo 7.1 receiver, Infinity Alpha speakers, Supra cables.
find
Chokladkakan Offline
Junior Member
Posts: 40
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #1237
I do think this skin is absolutely brilliant, however I have been experiencing an oddity: if I go to the power menu, either by pressing S or actually navigating to the button, and select Reload Skin the skin appears to reload just fine, except for the power menu itself - it is completely dead. I assume the reload script simply isn't starting the power menu script, but what do I know. Smile
find
`Black Offline
Team-Kodi Member
Posts: 2,436
Joined: Apr 2009
Reputation: 72
Location: Germany
Post: #1238
I don't know why that's happening... I think I'll remove that from the shutdown menu because as a user you don't need to reload the skin.

@Cthugha
1. I included the fonts from Confluence in my skin so it should work. Please check if it works correctly in Confluence.
2. Settings -> Skin -> Home -> Manage custom home items
3. What problems exactly? They don't show? If it shows banners, that problem has been answered many times now.

[Image: xp1080-21.png]
find
blacklist Offline
Posting Freak
Posts: 814
Joined: Jul 2009
Reputation: 1
Location: Atlanta, Ga, USA
Post: #1239
I looked through most of the thread and might have missed the answer - but in the metro view, if I want to remove or change one of my custom items, how do I reset it?

Nevermind... Black just answered it. My bad!
(This post was last modified: 2012-04-07 17:44 by blacklist.)
find
alexhendershott Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Post: #1240
Is there anyway to have the background of the metro home screen be fanart/posters from our movie/tv collection? Similar to how refocus did it, and also like it is setup here:

http://www.meedios.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=7350

Any direction on how to achieve that would be amazing. Thanks so much!
find
`Black Offline
Team-Kodi Member
Posts: 2,436
Joined: Apr 2009
Reputation: 72
Location: Germany
Post: #1241
Set the background(s) to i.e. movie/tv fanart in settings -> skin -> backgrounds. What you can't do is split movies and tv fanart because XBMC stores them in the same folder.

[Image: xp1080-21.png]
(This post was last modified: 2012-04-08 01:35 by `Black.)
find
alexhendershott Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Post: #1242
Awesome, thanks!

One more question. While playing a video, if I move my trackball (http://www.amazon.com/Lenovo-Multimedia-...B0036VO67I) I see the play/stop and other icons. However, I don't seem to get a mouse cursor here and cannot click on any of the other icons. Am I doing something wrong? Are there hot keys for those other icons? Is it the remote I am using? Thanks so much!
find
`Black Offline
Team-Kodi Member
Posts: 2,436
Joined: Apr 2009
Reputation: 72
Location: Germany
Post: #1243
Skin has no mouse support and won't get support.

[Image: xp1080-21.png]
find
alexhendershott Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Post: #1244
Right, I didn't think it did. I was just curious how I access the icons that exist when I am viewing a movie? I can access play/pause, but nothing else.
find
Chokladkakan Offline
Junior Member
Posts: 40
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #1245
If you press Return, said list of controls should appear. You can then navigate through them using your arrow keys.
find
Thread Closed