[RELEASE] Viki.com Video Add-on - Asian Drama MOVIES & TV Shows

  Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
elecpi3 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Aug 2016
Reputation: 0
Post: #361
Subtitles aren't working for me. I'm using raspberry pi3 on LibreELEC using version 1.1.40 of the add-on. Any help is appreciated.

Thanks
(This post was last modified: 2016-08-18 08:28 by elecpi3.)
find quote
GTRzilla Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Feb 2015
Reputation: 0
Post: #362
new update works great for me
find quote
ltynor Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Aug 2016
Reputation: 0
Post: #363
We've been using the dknight viki plugin successfully for a while now (thank you!), but since 2 days ago (8/23/16) we've been getting failures when trying to select an episode to watch. We've tested across several different shows on viki, and we get the same error with all of them.

We were running julio's 1.1.38 unofficial patch (~5/12/2016). We have since upgraded to 1.1.40, but the problem remains unchanged. We're running on 2.8.6-kodi-2.8.6-Jarvis-16.0 kodi and 4.4.2 android. Stack trace is below.

Has anyone else seen this error? Any ideas about what might be causing it?

Thanks for any help!

Code:
20:56:51 T:1922747696   ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
                                             - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
                                            Error Type: <type 'exceptions.ValueError'>
                                            Error Contents: No JSON object could be decoded
                                            Traceback (most recent call last):
                                              File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.viki/default.py", line 1104, in <module>
                                                getVidQuality(url,name,filename,True)
                                              File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.viki/default.py", line 754, in getVidQuality
                                                data = json.loads(GetContent(vidurl))
                                              File "/home/jenkins/workspace/Android-ARM/tools/depends/xbmc-depends/arm-linux-androideabi-android-17/lib/python2.6/json/__init__.py", line 307, in loads
                                              File "/home/jenkins/workspace/Android-ARM/tools/depends/xbmc-depends/arm-linux-androideabi-android-17/lib/python2.6/json/decoder.py", line 319, in decode
                                              File "/home/jenkins/workspace/Android-ARM/tools/depends/xbmc-depends/arm-linux-androideabi-android-17/lib/python2.6/json/decoder.py", line 338, in raw_decode
                                            ValueError: No JSON object could be decoded
                                            -->End of Python script error report<--
20:56:52 T:1789110288   ERROR: static bool XFILE::CDirectory::GetDirectory(const CURL&, CFileItemList&, const XFILE::CDirectory::CHints&, bool) - Error getting plugin://plugin.video.viki/?mode=4&name=Episode%2028%3a%20Shining%20Inheritance(HD)&url=18807v
20:56:52 T:1789110288   ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.viki/?mode=4&name=Episode%2028%3a%20Shining%20Inheritance(HD)&url=18807v) failed
find quote
scott967 Offline
Posting Freak
Posts: 2,233
Joined: Jul 2012
Reputation: 68
Post: #364
Working here. Snippets without full log @ pastebin don't help much, and I don't have crystal ball. Might turn on libcURL logging too to see what viki add-on is receiving from the site.

scott s.
.
find quote
ltynor Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Aug 2016
Reputation: 0
Post: #365
We turned on libcURL logging and can now see that we are getting a connection refused error:

Code:
21:59:30 T:1867773224   DEBUG: https://losangeles-s02-i01.cg-dialup.net/go/browse.php?u=https%3A%2F%2Fapi.viki.io%2Fv4%2Fvideos%2F1055088v%2Fstreams.json%3​Fapp%3D65535a%26t%3D1472263170%26site%3Dwww.viki.com%26sig%3Dbcb044da18a851b582f​f3892a408c54d75e448ee&b=7
21:59:31 T:1867773224   DEBUG: <urlopen error [Errno 111] Connection refused> |https://losangeles-s02-i01.cg-dialup.net/go/browse.php?u=https%3A%2F%2Fapi.viki.io%2Fv4%2Fvideos%2F1055088v%2Fstreams.json%3​Fapp%3D65535a%26t%3D1472263170%26site%3Dwww.viki.com%26sig%3Dbcb044da18a851b582f​f3892a408c54d75e448ee&b=7

Looking at the python, we can see 4 available urls for this query. We've tried all 4 manually, and get connection refused on each one. We can reach the domain with both ping and traceroute, but the url doesn't seem to work.

Full log is at pastebin here: http://pastebin.com/nDR4MCgM
(This post was last modified: 2016-08-27 12:50 by ltynor.)
find quote
Ripped8585 Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Sep 2016
Reputation: 0
Post: #366
Was watching legend of the ancient sword. There is english subs at viko.com but somehow i cant get it to change to english subs running the latest version of viki which is 1.1.40 ir defaults to chinese subs.

Any ideas?
find quote
Majide Offline
Junior Member
Posts: 26
Joined: Feb 2012
Reputation: 1
Post: #367
Ripped8585, you can try with this alternative addon for Viki. The two can be installed alongside without overwriting one over another Nod
find quote
Ripped8585 Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Sep 2016
Reputation: 0
Post: #368
Looks like it says 100% english subtitles loaded at the bottom right with the alternative viki but then it shows chinese subs again. WTH!! =*(
find quote
Ripped8585 Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Sep 2016
Reputation: 0
Post: #369
well looks like this dumbass figured it out.. its cause my font was not ariel based. now it shows chinese and english subs. any idea why the chinese shows up? or is it suppose to?



EDIT never mind it stopped working again didn't change anything =*(
(This post was last modified: 2016-09-09 05:38 by Ripped8585.)
find quote
scott967 Offline
Posting Freak
Posts: 2,233
Joined: Jul 2012
Reputation: 68
Post: #370
Capturing a kodi.log file with debugging on may provide clues as what the add-on is requesting from viki site and whit is being returned.

scott s.
.
find quote
dknlght Offline
Fan
Posts: 691
Joined: Nov 2007
Reputation: 25
Post: #371
(2016-08-14 07:33)ginamarat Wrote:  Hi DKnight it's great to see you back. I have seen you upgraded viki and 720p is great, but I can't get the subtitles to work. I have tried changing the subtitle language and uninstalling and reinstalling the addon Please help. Thanks

(2016-08-27 04:14)ltynor Wrote:  We turned on libcURL logging and can now see that we are getting a connection refused error:

Code:
21:59:30 T:1867773224   DEBUG: https://losangeles-s02-i01.cg-dialup.net/go/browse.php?u=https%3A%2F%2Fapi.viki.io%2Fv4%2Fvideos%2F1055088v%2Fstreams.json%3​Fapp%3D65535a%26t%3D1472263170%26site%3Dwww.viki.com%26sig%3Dbcb044da18a851b582f​f3892a408c54d75e448ee&b=7
21:59:31 T:1867773224   DEBUG: <urlopen error [Errno 111] Connection refused> |https://losangeles-s02-i01.cg-dialup.net/go/browse.php?u=https%3A%2F%2Fapi.viki.io%2Fv4%2Fvideos%2F1055088v%2Fstreams.json%3​Fapp%3D65535a%26t%3D1472263170%26site%3Dwww.viki.com%26sig%3Dbcb044da18a851b582f​f3892a408c54d75e448ee&b=7

Looking at the python, we can see 4 available urls for this query. We've tried all 4 manually, and get connection refused on each one. We can reach the domain with both ping and traceroute, but the url doesn't seem to work.

Full log is at pastebin here: http://pastebin.com/nDR4MCgM

sorry for the late reply but it seem that the proxy links I'm using is no longer working. For now to get it working again go into the addon settings and turn off proxy but some videos might be block for your region when you turn off proxy. I'll update the addon once I find a replacement proxy url

though donation is not necessary but just in case you want to: Donate Here
find quote
listem Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Sep 2016
Reputation: 0
Post: #372
Raspberry PI 2 /kodi 15.2
Majide
plugin.video.vikir-0.1.1
VIDEO OK
SUBTITLE OK
:::::::::::::::::::::::::::::::::
Hi DKnight it's great job
dknlght
plugin.video.viki-1.1.40
VIDEO OK
SUBTITLE OK But HUNGARIAN character encoding bad. Where is special hungarian font ther is ? # @ and so......etc
So problem wih the the accented characters
Please repair it Thanks
find quote
scott967 Offline
Posting Freak
Posts: 2,233
Joined: Jul 2012
Reputation: 68
Post: #373
(2016-09-24 14:57)listem Wrote:  Raspberry PI 2 /kodi 15.2
Majide
plugin.video.vikir-0.1.1
VIDEO OK
SUBTITLE OK
:::::::::::::::::::::::::::::::::
Hi DKnight it's great job
dknlght
plugin.video.viki-1.1.40
VIDEO OK
SUBTITLE OK But HUNGARIAN character encoding bad. Where is special hungarian font ther is ? # @ and so......etc
So problem wih the the accented characters
Please repair it Thanks

All the add-on does is grab the subtitle file from the viki site and tell Kodi to display it. What happens then is entirely up to Kodi, not the add-on. Fixing this sort of problem I think is two-step process:

1. Determine how the subtitle file has text encoding. (Or guess). Possible encodings I think would be
a. 8-bit encoding using the Latin-2 (East Europe) character set.
b. multi-byte encoding using the UTF-8 encoding.

2. Ensure your display text font has coverage for the required characters. I am pretty sure that internally Kodi represents text as Unicode code points, so a Unicode font should display correctly as long as the font contains the needed characters. If using the default skin Confluence (older Kodi versions) or Estuary (Kodi 17) try setting the skin font to "Arial based".

If the subtitle file uses Latin-2 encoding, you probably need to change the settings for subtitles in Kodi. Unfortunately I can't tell you what settings you need for your exact setup. You will have to experiment a little.

scott s.
.
find quote
listem Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Sep 2016
Reputation: 0
Post: #374
Thank you,MrScott
find quote
Post Reply