LiveTV switching to actual recording channel

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
martin.haager Offline
Junior Member
Posts: 37
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Location: Vienna
Post: #1
Hello

Really happy with my actual setting
just stumbled over a tiny problem last week

When I'm watching LiveTV and switch to a channel which is actual recording via the second tuner, playback starts at beginning of recording and not at the actual time.

Is there any setting to prevent this behavior Confused

Any Ideas welcome !!!

Regards
Martin

vdr 2.2.0 (yavdr/unstable-vdr) / TBS 6991 dvbs-2 - Twin Tuner plus CI / vdr-plugin-vnsiserver 1.3.0 (FernetMenta's GIT) / Ubuntu 14.04 LTS
Zotac CI520 / kodibuntu 14.04 / Helix 14.1 stable, vdr addon 1.9.23 (Opdenkamp's GIT), Skin Rapier 7.2.0
MacBook Pro / OSX 10.10 / Helix 14.1 stable, vdr addon 1.9.23 (Opdenkamp's GIT), Skin Rapier 7.2.0
MySQL MediaDB
find quote
FernetMenta Online
Team-Kodi Developer
Posts: 4,446
Joined: Jul 2010
Reputation: 89
Location: Munich
Post: #2
The majority of users have single tuner systems -> this is works as designed for this version. I am going to implement a setting for this after Gotham is released.
(This post was last modified: 2014-02-22 21:18 by FernetMenta.)
find quote
martin.haager Offline
Junior Member
Posts: 37
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Location: Vienna
Post: #3
thx4info

Not a big deal at all
Can definitely live with that till Gotham+ get's released

Greez from Vienna
Martin

vdr 2.2.0 (yavdr/unstable-vdr) / TBS 6991 dvbs-2 - Twin Tuner plus CI / vdr-plugin-vnsiserver 1.3.0 (FernetMenta's GIT) / Ubuntu 14.04 LTS
Zotac CI520 / kodibuntu 14.04 / Helix 14.1 stable, vdr addon 1.9.23 (Opdenkamp's GIT), Skin Rapier 7.2.0
MacBook Pro / OSX 10.10 / Helix 14.1 stable, vdr addon 1.9.23 (Opdenkamp's GIT), Skin Rapier 7.2.0
MySQL MediaDB
find quote
magicamun Offline
Junior Member
Posts: 42
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #4
Setting is fine - i remember the discussion in another thread

kodi0 Asus M4A77D, Borg HFX 4GB, 2 * TT S2-3200, GeForce 9500 GT 1GB Borg FX VGA), kodi 13.1, vdr 2.1.8, vnsi, streamdev, markad, xxxapi, mcubed HFX Classic, FB: Mediagate GP-IRO2BK, Logitech diNovoEdge
kodi1 Asrock D1300M (BORG Hfx), 2GB, Tevii S371, kodi 14.1, vdr 2.1.8, vnsi,streamdev, markad, xxxapi, HFX mini, Remote: Mediagate GP-IRO2BK
find quote
H3llGhost Offline
Member
Posts: 67
Joined: Nov 2011
Reputation: 0
Location: Germany
Post: #5
@FernetMenta:
Is there any issue tracked to this topic?
find quote
FernetMenta Online
Team-Kodi Developer
Posts: 4,446
Joined: Jul 2010
Reputation: 89
Location: Munich
Post: #6
https://github.com/FernetMenta/vdr-plugi...01ea195d14
find quote
ursli Offline
Fan
Posts: 326
Joined: Nov 2011
Reputation: 7
Post: #7
Already compiled and tested, works like a charm, thanks a lot.
find quote