Frodo & Gotham Linux Builds for Amlogic M3 Devices

  Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 3.83 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
kiet05917 Offline
Junior Member
Posts: 21
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #346
Thanks for reply
find quote
botioni Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #347
Hi can you share the source cod from the hydra ?
(This post was last modified: 2015-06-19 19:11 by botioni.)
find quote
sizanx Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: Jul 2008
Reputation: 0
Post: #348
(2015-02-08 02:27)mivlives Wrote:  updated 02/05/2015 build by the-hydra
- more Video tweaks

Download: M3_HELIX_020515.zip
MD: F62661C8060324AF0D73D104BE91E4D7
SHA-1: 03441B3473B882DE0E8A4262359B46867389A6E7


If coming from Frodo or Gotham, please perform a wipe data\factory reset in recovery before flashing!

mivlives

Hey, I installed the latest helix version from hydra on my Mygica A11 (after changing the aml_logo to logo in updaterscript becase of sideload error), but now there is no audio output. Videos plays with picture, but no audio..

Any ideas?

Btw the picture from the Mygica A11 remote is mine, lol, from j1nx's old forums Big Grin

Edit: Tofu linux works fine..
(This post was last modified: 2015-06-20 18:09 by sizanx.)
find quote
mivlives Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Jan 2015
Reputation: 2
Post: #349
updated 06/20/2015 build by aasoror
- KODI 14.2 based TOFULinux Media OS
- Fix no video for VC-1 encoded files.
- Add support for S94tofu-pre and S96tofu-post scripts.
- Pre-install skinwidgets addon.
- Add Pivos RSS feeds.
- Enable RSS ticker bar by default.

using SD Card for user data: manually create a folder on SD Card called tofu-data

using USB stick/drive or HDD (for G-Box SLAV) for user data: name of drive or partition must be called USERDATA, entirely in uppercase


for G-Box Midnight / G-Box SLAV / IPTV18 2.1/2.2


Download: M3_TOFU_062015.zip
MD: 7C5117037B6B57F4D9A0E05C29883562
SHA-1: 83763F437556E73502A66AE2D4372BA10BC61A67


If coming from Frodo or Gotham, please perform a wipe data\factory reset in recovery before flashing!

mivlives
find quote
kiet05917 Offline
Junior Member
Posts: 21
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Smile  RE: Frodo & Gotham Linux Builds for Amlogic M3 Devices
Post: #350
Thanks Mivlives, i will try it tonight and report back
(This post was last modified: 2015-06-29 18:32 by kiet05917.)
find quote
Poida Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #351
Damn!!
Sounded great, loaded onto my G-Box Midnight 2.2 and BAM - stuck at the splash screen, yet again.
I have not been able to get any of these releases to work on my 2.2 Box. I have reported the problem each time but, it seems I have THE G-Box Midnight that these releases don't work on (since nobody else is reporting that they DON'T work with this box).

LOL - It's more likely that I'm the only one that hasn't thrown the G-Box midnight in the bin yet Big Grin

Bugger!

UPDATE//
If I leave it at the kodi splash long enough, the box DOES reset but then gets stuck at the splash screen again
(This post was last modified: 2015-06-30 12:03 by Poida.)
find quote
interwebme Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Jul 2015
Reputation: 0
Post: #352
Quote:Damn!!
Sounded great, loaded onto my G-Box Midnight 2.2 and BAM - stuck at the splash screen, yet again.
I have not been able to get any of these releases to work on my 2.2 Box. I have reported the problem each time but, it seems I have THE G-Box Midnight that these releases don't work on (since nobody else is reporting that they DON'T work with this box).

LOL - It's more likely that I'm the only one that hasn't thrown the G-Box midnight in the bin yet Big Grin

Bugger!

UPDATE//
If I leave it at the kodi splash long enough, the box DOES reset but then gets stuck at the splash screen again

You're not alone. I'm having a similar problem. I'm getting a little further, I've managed to get into the settings but then it crashes. I'm about to try using an older version. Perhaps it's the 14.2 that's not quite stable yet?
find quote
interwebme Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Jul 2015
Reputation: 0
Post: #353
Using the version from The Hydra seems to have done the trick for me. I'm running the same gbox m3 2.2
find quote
Poida Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #354
(2015-07-24 21:07)interwebme Wrote:  You're not alone. I'm having a similar problem. I'm getting a little further, I've managed to get into the settings but then it crashes. I'm about to try using an older version. Perhaps it's the 14.2 that's not quite stable yet?

I had it up and running for a few minutes but it was far to unstable to use, gone back to an older ROM for now

(2015-07-24 21:21)interwebme Wrote:  Using the version from The Hydra seems to have done the trick for me. I'm running the same gbox m3 2.2
Sadly, the Hydra builds have given me similar problems
(This post was last modified: 2015-07-26 11:12 by Poida.)
find quote
panat Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jul 2015
Reputation: 0
Post: #355
Hello all,

Thanks a lot for this firmware !! However, I still have an issue on my G-Box slav 2.0 => No network is working. I Guess the driver is not in the modules of the kernel. Anybody has an idea to get it work ? (Information: I used to work with the Frodo XBMC before and the Network interface was working)

Thanks in advance
find quote
Post Reply