[RELEASE] Super Favourites AKA Super-Addon Creator

  Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
spoyser Offline
Donor
Posts: 528
Joined: Oct 2011
Reputation: 26
Post: #631
(2015-05-19 20:30)jmh2002 Wrote:  Interesting... It would be really nice if SF could just maybe sync with dropbox or something similar. That would be awesome!

You could host a zip file on Dropbox and synch to that
find quote
jmh2002 Offline
Fan
Posts: 414
Joined: Dec 2008
Reputation: 3
Location: FRA, ITA, UKR,
Post: #632
(2015-05-19 22:27)spoyser Wrote:  
(2015-05-19 20:37)jmh2002 Wrote:  @Spoyser: after recent updates Im having trouble trying to open a YouTube link from within SF. It was working previously but now I get an error message "Mapping for path '/channel/.... ' not found"

The same link in Kodi Favourites opens correctly. This link is not to a video, but to a YouTube Channel.

There have been updates to Bromix YouTube recently too, Im not sure if thats relevant to the interaction with SF?

I'll have to take a look, I know YT have changed a lot recently so could be due to that.

Ok thanks Smile Also, I notice that I cant edit a SF Folder name anymore, I get a script error.
find quote
Warez Offline
Senior Member
Posts: 138
Joined: Dec 2014
Reputation: 1
Post: #633
Youtube channels ore playlist will load from superfavo?
Is there fix for this?
find quote
myfototv Offline
Senior Member
Posts: 131
Joined: Jul 2014
Reputation: 0
Brick  RE: [RELEASE] Super Favourites AKA Super-Addon Creator
Post: #634
(2015-05-19 22:25)spoyser Wrote:  
(2015-05-19 02:48)myfototv Wrote:  Hi Spoyser,

I have written a basic Addon with the help of enen92, curti, Martijn, wsnipex , Karnagious and the folks at stackoverflow.

Basically it deletes the Super Favourites folder. Why? so that when the "import from remote location" is used, all old unwanted folders are removed, so when the user imports their New Super Favourites, all the "junk folders" from previous Super Favourites.are gone.

I have created a Super Folder Called "Tools" Inside /addon-data/super favourites and have put the "default.py" from my addon.
and tried to execute default.py with the following.

Code:
    <favourite name="Delete Old Favourites" thumb="">RunScript(&quot;xbmc.executebuiltin(&apos;XBMC.RunScript(&apos;special://home/userdata/addon_data/plugin.program.super.favourites/Super Favourites/Tools/default.py&apos;)&apos;&quot;,&quot; True)&quot;)</favourite>

The code works as an addon perfectly, but I cant get it to run when hosted in Super Favourites. The idea being that, I can export my Super Favourites with this code in a folder and access it via /tools/favourites.xml, incase I want to change the structure of my Super favourites. I have played around with variants of the code with no joy.

Could you please help me out a bit here.

Thanks a million.

Spoyser, I hope it is ok to share this. I'll remove link If not. If anyone wants this addon you can download it here.

https://dl.orangedox.com/XPX8j915Za5tLTH...folder.zip

Extract and copy to AppData\Roaming\Kodi\addons\


Remember if you use this to delete your old Super Favourites, you cannot recover old list unless you have a backup.

simontfs

No problem with you linking the script.

I would think you need something much simpler like (not at computer so can't check)

Code:
RunScript(&apos;special://home/userdata/addon_data/plugin.program.super.favourites/Super Favourites/Tools/default.py&apos;)

Which you should be able to easily make using the Create manual entry functionality


Hi Spoyser,

got it working Perfectly with this

Code:
RunScript(&quot;special://home/userdata/addon_data/plugin.program.super.favourites/super favourites/Maintenance/default.py&quot;)

Brilliant. Off to learn some more Python now. Smile
find quote
akhems Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
Post: #635
Help!
I have researched this for hours. Sad
I can create custom widgets in Aeon Nox skin.

Setup a Widget to show a super favs folder called sport.

On the main menu when you goto "Sport" the widget shows above the menu all fine. But the thumbnails are black for every add-on withing the folder Sad


The custom widget code i am using is: "plugin://plugin.program.super.favourites/?content=Sport"

If i set the skin to use panel style widgets i get black icons as distributed above.

However if i untick that option the icons appear fine on the right of the screen.
Would be awesome to be able to see the icons pics using panel style widgets.

Help please Smile
find quote
MediaPi Offline
Fan
Posts: 745
Joined: Apr 2013
Reputation: 8
Post: #636
trying to add something back to kodi favourites from super favourites and upon clicking that favoruite(in kodi favourite) i get sent to video addon menu, something might have broken from last update?
find quote
spoyser Offline
Donor
Posts: 528
Joined: Oct 2011
Reputation: 26
Post: #637
(2015-05-27 12:10)MediaPi Wrote:  trying to add something back to kodi favourites from super favourites and upon clicking that favoruite(in kodi favourite) i get sent to video addon menu, something might have broken from last update?

Can you post the SF version before you add it to Kodi faves, and I'll take a look,

Did you use the new copy/paste to put it into Kodi faves?
find quote
MediaPi Offline
Fan
Posts: 745
Joined: Apr 2013
Reputation: 8
Post: #638
1.0.32 (latest I believe) I didn't realise there was such a feature, Big Grin I'll try that feature out. But no I used context overide feature to add to super favourites, then added to kodi favourite
find quote
brownlkt Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: May 2015
Reputation: 0
Post: #639
(2014-12-04 22:49)spoyser Wrote:  
(2014-12-04 09:53)lowkee00 Wrote:  http://gyazo.com/d750b09e0ebd6a1dce9e250748bb6d1c

Black Glass Nova developer said it's your addon. I have used all 3 fonts he offers and still too big.

Ah okay, I see what you mean, leave it with me.

I am having the same problem with Aeon MQ5. What was or is the fix for this?
find quote
spoyser Offline
Donor
Posts: 528
Joined: Oct 2011
Reputation: 26
Post: #640
(2015-05-28 21:59)brownlkt Wrote:  
(2014-12-04 22:49)spoyser Wrote:  
(2014-12-04 09:53)lowkee00 Wrote:  http://gyazo.com/d750b09e0ebd6a1dce9e250748bb6d1c

Black Glass Nova developer said it's your addon. I have used all 3 fonts he offers and still too big.

Ah okay, I see what you mean, leave it with me.

I am having the same problem with Aeon MQ5. What was or is the fix for this?

Get the latest version from my repo (or select show menu as dialog in the settings, not 100% of the wording)
(This post was last modified: 2015-05-28 23:56 by spoyser.)
find quote
SportySpice Offline
Junior Member
Posts: 26
Joined: Sep 2014
Reputation: 0
Post: #641
Hello spoyser, your plugin is great.

Would you mind telling me how exactly do you override kodi's context menus and retrieve any folder's path/url at the same time? I would like to add a similar feature in my new addon YouTube Collections
(This post was last modified: 2015-05-28 23:15 by SportySpice.)
find quote
Post Reply