[MOD] Affini's PM3 Mod'd Skin

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
RockDawg Offline
Posting Freak
Posts: 1,432
Joined: Jun 2005
Reputation: 1
Post: #31
Love this skin/mod!! I can't believe I just now found it. I've been looking for something with a customizable home menu for quite a while. Great job!

Anyway... Do you plan to usew the new XBMC logo in you home.xml? It's an improvement over the old one IMHO.
find quote
Livin Offline
Posting Freak
Posts: 3,550
Joined: May 2004
Reputation: 17
Location: above ground
Post: #32
RockDawg Wrote:Love this skin/mod!! I can't believe I just now found it. I've been looking for something with a customizable home menu for quite a while. Great job!

Anyway... Do you plan to usew the new XBMC logo in you home.xml? It's an improvement over the old one IMHO.

I may... but I'd need to redo the home screen complete since they changed it a ton a while back. I'm using an older version. I'll see what I can do when I get time.

I'm not an expert but I play one at work.
find quote
Livin Offline
Posting Freak
Posts: 3,550
Joined: May 2004
Reputation: 17
Location: above ground
Post: #33
Affini-PMIII-rev9834.zip...

http://www.megaupload.com/?d=5FNJL1IV

I'm not an expert but I play one at work.
find quote
janszoon Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Aug 2007
Reputation: 0
Post: #34
I d/l your skin and added to skins folder called it PMIIIb and then loaded. All worked fine except I cant seem to find the 'settings' link. How do I access the main settings menus??

cheers.
find quote
ShortySco Offline
Fan
Posts: 329
Joined: Apr 2007
Reputation: 0
Post: #35
I had this same issue, but it is there....

On the home screen press left (or was it right) several times, it'll go through the icons at the bottom left and then the highlight will seem to dissapear (As far as i can tell), clicking "a" now will take you to the settings.

Hope that helps.

Shorty

P.S - Nice mod!
find quote
Livin Offline
Posting Freak
Posts: 3,550
Joined: May 2004
Reputation: 17
Location: above ground
Post: #36
Yes, I hid the screen from sight. I do not understand why it would be needed in plain site Wink

I like the PM3 look/feel but the usability I always felt was off... not efficient so I changed the interface to be more logical and user friendly... for the average user (non-techie person).

Glad you like it... enjoy.

I'm not an expert but I play one at work.
find quote
ShortySco Offline
Fan
Posts: 329
Joined: Apr 2007
Reputation: 0
Post: #37
No the skin is great, and if you know how to get to settings, then it's no problem.

I think we just got stuck when trying to change from your skin to another.

No problem though now we know.

Shorty
find quote
Nuka1195 Offline
Skilled Python Coder
Posts: 3,910
Joined: Dec 2004
Reputation: 18
Post: #38
A hidden button that you have to press isn't very "logical or user friendly".

Maybe show the button when focused? If it already does this and I misundertood peoples posts, ignore this.

For python coding questions first see http://mirrors.xbmc.org/docs/python-docs/
find quote
Livin Offline
Posting Freak
Posts: 3,550
Joined: May 2004
Reputation: 17
Location: above ground
Post: #39
Nuka1195 Wrote:A hidden button that you have to press isn't very "logical or user friendly".

Maybe show the button when focused? If it already does this and I misundertood peoples posts, ignore this.

Do you suggest a button that is triggered by psyonics? Wink

A hidden button is logical... and that one iten is not meant to be friendly like the rest of the interface... it is meant only for the admin to know about. I wanted the button "out of the way" so it did not clutter up the interface or have people try to use it that shouldn't... you can password protect it too.

I'm not an expert but I play one at work.
find quote
Livin Offline
Posting Freak
Posts: 3,550
Joined: May 2004
Reputation: 17
Location: above ground
Post: #40
oh yea... and it does 'show' you you are on the button by changing the background... so quit bagging on the gui if you've never used it Tongue

I'm not an expert but I play one at work.
find quote
Boxcar Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Jul 2007
Reputation: 0
Post: #41
This is just a great skin. I really like it...

I'm a non-techie person but I managed to change the home menu so i just got the menus I need. Big Grin

But I can see you have changed the way the small preview of a movie is shown when you go to the home menu. Instead of being shown behind the grids as the backgrounds pictures it's in front of the grids and much bigger.

Can you tell me what I need to change in the home.xml so the small preview is shown as in the original PMlll ??

Again a great job you have done to tweak this great skin.
find quote
Nuka1195 Offline
Skilled Python Coder
Posts: 3,910
Joined: Dec 2004
Reputation: 18
Post: #42
Affini Wrote:oh yea... and it does 'show' you you are on the button by changing the background... so quit bagging on the gui if you've never used it Tongue

Smile

For python coding questions first see http://mirrors.xbmc.org/docs/python-docs/
find quote
Livin Offline
Posting Freak
Posts: 3,550
Joined: May 2004
Reputation: 17
Location: above ground
Post: #43
Boxcar Wrote:This is just a great skin. I really like it...

I'm a non-techie person but I managed to change the home menu so i just got the menus I need. Big Grin

But I can see you have changed the way the small preview of a movie is shown when you go to the home menu. Instead of being shown behind the grids as the backgrounds pictures it's in front of the grids and much bigger.

Can you tell me what I need to change in the home.xml so the small preview is shown as in the original PMlll ??

Again a great job you have done to tweak this great skin.

I honestly cannot remember where that is... rummage around, youll find it.

I'm not an expert but I play one at work.
find quote
steve1977 Offline
Posting Freak
Posts: 1,980
Joined: Dec 2006
Reputation: 0
Post: #44
Great mod. Thanks a lot for the great work!!!

One quick question: In what XML can I edit what the buttons on the title menu link to?

Thanks and best, Steve

Server: Asus Sabertooth Z77 | Intel Core i5 3.4 GHz | 12 GB DDR3 | 256 GB SSD, 40 TB (1 x 4 TB, 6 x 3TB, 9 x 2 TB)
HTPC 1: Apple Mac Mini (mid-2011) | Intel Core i5 2.5 GHz | 4GB DDR3 | 500 GB
HTPC 2: Apple Mac Mini (mid-2007) | Intel Core 2 Duo 2.0 GHz | 4 GB DDR2 | 16 GB SSD
find quote
Livin Offline
Posting Freak
Posts: 3,550
Joined: May 2004
Reputation: 17
Location: above ground
Post: #45
steve1977 Wrote:Great mod. Thanks a lot for the great work!!!

One quick question: In what XML can I edit what the buttons on the title menu link to?

Thanks and best, Steve

Do you mean the Home screen main menu? look at HOME.XML (btw, read the first post, it tells you what has been mod'd)

I'm not an expert but I play one at work.
find quote