vu+ pvr addon stopped working

  Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
kev0112 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jan 2017
Reputation: 0
Post: #1
hi all can anyone help

I previously have vu+ addon running on kodi Jarvis on firestick but for the last few days not working

checked ip address on zgemma

is something blocking it (cant survive with on freeview in bedroom)

please help me
find quote
MikadoTM Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Jan 2017
Reputation: 0
Post: #2
Same here but I think I can give some more details and I have a clear suspect causing it.

I am using Kodi on a raspberry and a windows PC both plugins were working fine for a couple of weeks with my DM7080 on OE2.5.

This changed after the last update (I think this is based on the 14.01.2017 build. Automatic update was used on the DM7080). Since then I am getting connection lost on both PC and raspberry.

All other streaming clients don't seem to have a problem (Via web portal and VLC or dreamdroid on my phone). Watching movies from the DM7080 hard drive is also no issue in Kopi.

If someone can let me know which component to down grade on the dream I am happy to try.

Thanks in advance for any suggestions.

MikadoTM
(This post was last modified: 2017-01-21 01:06 by MikadoTM.)
find quote
MikadoTM Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Jan 2017
Reputation: 0
Post: #3
Found a solution. It looks like new security settings are active by default.

Switching them off under Settings -> Network -> Webinterface solved the issue and the plugin is working again.
find quote
iLexmann Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Feb 2017
Reputation: 0
Post: #4
Updated KODI, stopped working VU+/ Enigma 2 client. Add-on couldn't be loaded. Check the log for more information this message.
find quote
Roborob Offline
Senior Member
Posts: 148
Joined: Jan 2009
Reputation: 0
Location: The Netherlands
Post: #5
It stopped working here too,
Nothing to find in settings to change
find quote
iLexmann Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Feb 2017
Reputation: 0
Post: #6
(2017-01-26 00:11)MikadoTM Wrote:  Found a solution. It looks like new security settings are active by default.

Switching them off under Settings -> Network -> Webinterface solved the issue and the plugin is working again.

Updated KODI, stopped working VU+/ Enigma 2 client. Add-on couldn't be loaded. Check the log for more information this message.
find quote
eddymc Offline
Junior Member
Posts: 21
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #7
had the same issue with new build using v17 & v17.1 reinstalled 16.1 and working fine now. Might just stick with Jarvis until devs fix the addon
find quote
fhscott Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jun 2015
Reputation: 0
Post: #8
If i installed Kodi to a Zgemma h2s Box and will it workHuh
find quote
mik30 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Mar 2017
Reputation: 0
Post: #9
I am running Raspi3 and libreelec 8.01 an VU+ 2.4.6.1
Connected to DM8000 with newnigma2 image and latest upgardes installed.
DM8000 has 3 Bouquets and it worked until around the 8.00 libreelect release.
Since the only the 1st out of 3 bouquets is correct.

I tried a clean install on a new sd card with libreelec 8.01 and the the install of VU+ fails but can be started.
But the no bouquet is visibal (just all channels)
find quote
mikil Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Apr 2017
Reputation: 0
Post: #10
Hi!
I had the sama problem after upgrading to Kodi 17 and 17.1

Today I got an idea how to try to fix it and it worked! This is what I did:
1) remove the folder /addons/pvr.vuplus from your Kodi installation folder
2) reinstall Kodi
3) activate PVR (also make sure that VU is in network, I checked this with another iPad app and as it wasn't I had to restart network adapter in VU)

After this PVR was succesfully started! I hope this works for you too!
find quote
xavier1306 Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Dec 2015
Reputation: 0
Post: #11
Hi Mikil,

It worked !
But there are different way to do it :

Unisinstall and reinstall kodi-pvr-vuplus only is one possiblity (or else, it won't appear in the list of PVR addons.

The most important thing is to to have the proper Vu plus plugin configuration before activating it (and to validate the configuration change in kodi with the "ok" button).
find quote
Raitsa Offline
Senior Member
Posts: 206
Joined: Mar 2013
Reputation: 6
Post: #12
Or you cvan use a Milhouse build which has vu+ addon installed by default.

http://milhouse.libreelec.tv/builds/master/

Sony VPL-HW55ES + Stewart Firehawk 182cm, OpenElec + 4 * Intel NUC, Vu+ Solo2 & T90+8lnb, 28Tb Thecus N7510 NAS, Denon AVR 2310, AMX+ 3*Ipad, 3*KefQ1, 4*KefQ2DS, HSU VTF-3 MK3 turbo
find quote
s2tephen Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
Post: #13
How do you install the Milhouse build
Thanks
find quote
ZaroZaro Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #14
Hi,,,Friends
please help
I have VUSOLO2 OpenVIX 5.0 (Kernel:Linux 3.13.5) and install Kodi Krypton 17.1
I can not find how to install PVR IPTV Simple client.
Thanks
Sorry for my English
find quote