[WINDOWS] Dual Monitor support (Multiple Displays/Monitors)

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
CapnBry Offline
Fan
Posts: 406
Joined: Oct 2004
Reputation: 0
Location: Tampa, FL USA
Post: #31
Wiso tricked me into updating that patch, but I'm not falling for your pleasant disposition. I don't have the time to do that. I'll offer the same thing I did for the multidisplay branch though-- if someone writes the platform-independent part I'll do the win32 bits.

For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
WiSo Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 2,745
Joined: Oct 2003
Reputation: 0
Location: Germany
Post: #32
Thats fair enough. Thanks Nod

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
AlexW Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Jun 2009
Reputation: 0
Post: #33
Thx for your hard work. Is this patch allready included in the SVN builds?
find quote
WiSo Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 2,745
Joined: Oct 2003
Reputation: 0
Location: Germany
Post: #34
nope as I don't have the time for such a "big" update.
graphiccontext.cpp is scaring me Rolleyes

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
Livin Offline
Posting Freak
Posts: 3,560
Joined: May 2004
Reputation: 17
Location: above ground
Question   
Post: #35
Bumping this up again since touchscreen apps like YATSE is becoming popular... thus running XBMC on a secondary monitor is necessary (considering some touch screens work only as Primary monitors - driver limitation)

Anyone worked on this, or considering it?

I'm not an expert but I play one at work.
find quote
CrystalP Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 822
Joined: Apr 2010
Reputation: 18
Location: The Great North
Post: #36
Dual monitor support has been in XBMC for a while, and 3+ monitors for about a month.

Always read the XBMC online-manual, FAQ, Wiki and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
Livin Offline
Posting Freak
Posts: 3,560
Joined: May 2004
Reputation: 17
Location: above ground
Post: #37
CrystalP Wrote:Dual monitor support has been in XBMC for a while, and 3+ monitors for about a month.

How do you set it?
- I've tried using the How-To here but it does not work. I've tried several of the latest SVNs.

I cannot get it to run on anything but the Primary. Need it to run on my 2nd monitor.

I'm not an expert but I play one at work.
find quote
CrystalP Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 822
Joined: Apr 2010
Reputation: 18
Location: The Great North
Post: #38
Go to System-Settings-Video Output, and select one of the 'fullscreen #2' resolutions from the Display list.
There were a few glitches in the dual screen support of version 9.11. Current SVN is better.

Always read the XBMC online-manual, FAQ, Wiki and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
Post Reply