MiniMeedia Release - v0.75 (18/05/2009)

  Thread Rating:
  • 3 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Closed
thonton Offline
Junior Member
Posts: 42
Joined: Mar 2008
Reputation: 0
Location: Berlin, Germany
Thumbs Up  thanks!
Post: #31
thanks for your hard work skunkm0nkee!

i have to check all new vies and so on.. i only want to thank you at this moment :-) damn good work
find
Radikaltimes Offline
Senior Member
Posts: 166
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Post: #32
i setup the backgrounds but i still see the default background for a couple seconds while navigating the menus ..

is anyone else having this issue?
find
Waffa Offline
Posting Freak
Posts: 1,163
Joined: May 2008
Reputation: 7
Location: Netherlands
Post: #33
Yes, it's normal especially on the xbox.
This should be solved if the default background wasn't there or black.
(This post was last modified: 2009-05-18 23:16 by Waffa.)
find
Radikaltimes Offline
Senior Member
Posts: 166
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Post: #34
Waffa Wrote:Yes, it's normal especilly on the xbox.
This should be solved if the default background wasn't there or black.

--

ok , thank you m8

ohh but is all part of the .xpr file ..
(This post was last modified: 2009-05-19 00:07 by Radikaltimes.)
find
skunkm0nkee Offline
Team Razorfish
Posts: 1,886
Joined: Aug 2007
Location: London
Post: #35
Bram77 Wrote:It's actually in all screens where the text comes as close to either side of the screen as in the following preview example you gave.

http://img518.imageshack.us/img518/8469/listtvinfo.png

Ok, thanks. Will look into it.

xbs08 Wrote:I cant seem to create a playlist?!

One minor thing: Video files label is overlaping.

How (and where) would you create a playlist normally?

Have you got a screenshot of the overlapping labels, so I know where to look to fix it?

Thanks

As for the background, I am considering adding an option so that the default background is not the white noise image (the one on the xbox is vastly reduced in size so doesn't look all that great) but will default to no background image (black screen).
find
Radikaltimes Offline
Senior Member
Posts: 166
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Post: #36
As for the background, I am considering adding an option so that the default background is not the white noise image (the one on the xbox is vastly reduced in size so doesn't look all that great) but will default to no background image (black screen).[/quote]

that would be great Smile

just notice that with the update to a new build the transition from screen to screen runs slower .. i try different skins and all seem to look like that.

running
vista 32bit
quad processor - 4G memory
xbmc build 20436
find
xbs08 Offline
Posting Freak
Posts: 1,741
Joined: May 2008
Reputation: 7
Location: Portugal
Post: #37
skunkm0nkee Wrote:How (and where) would you create a playlist normally?

Have you got a screenshot of the overlapping labels, so I know where to look to fix it?

Thanks

As for the background, I am considering adding an option so that the default background is not the white noise image (the one on the xbox is vastly reduced in size so doesn't look all that great) but will default to no background image (black screen).

Pressing playlist should take you here: <onclick>XBMC.ActivateWindow(MyVideoLibrary,playlists,return)</onclick>
Instead opens (MyVideos) <onclick>XBMC.ActivateWindow(24,Playlists)</onclick>.

Im sorry i didn't specify, the overlaping appears when show content type is activated (and enter "watch your videos").

That option would be great Smile

EDIT: Other thing i noticed was in season, episodes (ex. high list) some very long names overlap the watched icon, maybe the watched icon could be placed before the name or the width of the fadelabel reduced.

  • Intel NUC Kit DN2820FYKH
  • Crucial DDR3L SO-DIMM 4GB
  • SanDisk ReadyCache 32GB SSD
  • Microsoft MCE model 1039 RC6 remote
(This post was last modified: 2009-05-19 01:18 by xbs08.)
find
jmarshall Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 26,221
Joined: Oct 2003
Reputation: 178
Post: #38
Nice work as always skunkm0nkee Smile

This looks prime candidate for a bit of "replace all image/multiimage shenanigans with a single background loading multiimage"...

Cheers,
Jonathan

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.


[Image: badge.gif]
find
skunkm0nkee Offline
Team Razorfish
Posts: 1,886
Joined: Aug 2007
Location: London
Post: #39
jmarshall Wrote:Nice work as always skunkm0nkee Smile

This looks prime candidate for a bit of "replace all image/multiimage shenanigans with a single background loading multiimage"...

Cheers,
Jonathan

I actually updated the code on my machine at home to do the background loading but forgot to include that in the build I released yesterday! Oo

Not sure what you mean by 'single background loading image' though? It'll be multiple background loading images but only one of which will be visible, depending on what context you are currently browsing.
find
fuzz1912 Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: May 2009
Reputation: 0
Post: #40
Hi All

Could someone please upload the skin again as the link is dead

Thanks

Fuzz

Seems to be working now
(This post was last modified: 2009-05-19 09:30 by fuzz1912.)
find
jmarshall Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 26,221
Joined: Oct 2003
Reputation: 178
Post: #41
See PM3.HD's new code for the homepage to see how it's done using a single multiimage control for all the backdrops. There's a bit on my blog about it as well. Far nicer, as it gives you all the background loading stuff in addition to nice crossfading between multiimages and single images.

Cheers,
Jonathan

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.


[Image: badge.gif]
find
skunkm0nkee Offline
Team Razorfish
Posts: 1,886
Joined: Aug 2007
Location: London
Post: #42
OK, thanks will check that out.

What's the url for your blog?
find
skunkm0nkee Offline
Team Razorfish
Posts: 1,886
Joined: Aug 2007
Location: London
Post: #43
Just had a look at the code for the home screen in PM3.HD and it's a nice solution and I think I'll look at changing the code in the MiniMeedia home screen to do something similar. (Will have to be changed slightly to incorporate Weather Fanart though)

Thanks for that Big Grin
find
Exyge Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: May 2009
Reputation: 0
Post: #44
Great skin!

I have one request though, could you make an extra high list view? It's the same "problem" I have with all the fancy HD skins, they look great, but they're quite hard to navigate through. Especially when you have a very large library.
find
skunkm0nkee Offline
Team Razorfish
Posts: 1,886
Joined: Aug 2007
Location: London
Post: #45
Exyge Wrote:Great skin!

I have one request though, could you make an extra high list view? It's the same "problem" I have with all the fancy HD skins, they look great, but they're quite hard to navigate through. Especially when you have a very large library.

Nope, it's the same answer as I gave when asked for a wall view - it goes against the essence of the skin design. The skin was designed to be minimal and allow the backgrounds to show more. Having a wall view or an extra high list view are in direct opposition to that.

To be honest I toyed about a bit before adding the High List view as I wasn't sure it wasn't minimal enough. Even now I'm still not 100% sure it totally fits the concept.

If you want a skin that has big expansive views then I'm afraid this isn't the one for you. However, if you want a more minimal skin which is easy to use and shows off the custom backgrounds and fanart then you're in the right place. Wink
find
Thread Closed