Release - TVRage-Eps (Script) TV Show Episode Notifier and Browser Addon

  Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
ruuk Offline
Team-Kodi Member
Posts: 1,974
Joined: Aug 2005
Reputation: 197
Location: Bremerton, WA USA
Post: #196
(2014-08-25 22:37)vannevar Wrote:  great addon for xbmc. Just one question though
is there a way to import the list of favorite shows from my tvrage account?

It may be possible to add that. Maybe when I get a chance to work on this addon again I can try to add this, though I'm not sure when that will be.

[Image: sig.jpg]
find quote
ruuk Offline
Team-Kodi Member
Posts: 1,974
Joined: Aug 2005
Reputation: 197
Location: Bremerton, WA USA
Information  v1.1.5
Post: #197
Version 1.1.5

Changes:
  • Changed requests2 import to requests-2.3.0

On my REPO.

[Image: sig.jpg]
find quote
xdamageincx Offline
Member
Posts: 95
Joined: Mar 2013
Reputation: 0
Post: #198
Hello all!
I have had this addon installed for a long time.
Recently it has stopped allowing me to add content via my library.
I get a flag that says "allow Http in network settings"
I have it enabled on my skin and always have and it worked fine before. I also have something like that enabled with an ip address and port 8080 but without http User and Password. (I don;t believe I even had a passweord \ user field completed in the past).
I am thinking this has something to do with the new Kodi and me using a 3rd part compatible Confluence skin for Kodi because of all of the problems I had when I upgraded.
Any ideas?
find quote
OZZIE2012 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #199
I'm a 68 yr old grandma (newbie) and I have checked your repo for version 1.1.5 and only find 1.1.0.

Am I looking in the wrong place for Tvrage-eps? Wink
find quote
ruuk Offline
Team-Kodi Member
Posts: 1,974
Joined: Aug 2005
Reputation: 197
Location: Bremerton, WA USA
Post: #200
(2015-01-23 04:45)OZZIE2012 Wrote:  I'm a 68 yr old grandma (newbie) and I have checked your repo for version 1.1.5 and only find 1.1.0.

Am I looking in the wrong place for Tvrage-eps? Wink

It's on my repository, but my repository moved. It should automatically update itself, but you can download my new repository here.

[Image: sig.jpg]
(This post was last modified: 2015-01-23 11:42 by ruuk.)
find quote
RaVeNV1 Offline
Junior Member
Posts: 30
Joined: Feb 2014
Reputation: 0
Post: #201
First things first: thank you for this wonderful addon.

I have a problem.
I have 20+ series "saved" in this addon.

But now its only showing 5 series dates, randomly i suppose.. So for the other series, i dont know, when they start or air or anything.

Debug-log: http://xbmclogs.com/pzpmogrin
(This post was last modified: 2015-06-27 23:04 by RaVeNV1.)
find quote
ruuk Offline
Team-Kodi Member
Posts: 1,974
Joined: Aug 2005
Reputation: 197
Location: Bremerton, WA USA
Information  v1.1.6
Post: #202
Version 1.1.6

Changes:
  • Possible fix for errors on empty next episode fields

On my REPO.

[Image: sig.jpg]
find quote
ruuk Offline
Team-Kodi Member
Posts: 1,974
Joined: Aug 2005
Reputation: 197
Location: Bremerton, WA USA
Post: #203
(2015-06-27 22:02)RaVeNV1 Wrote:  First things first: thank you for this wonderful addon.

I have a problem.
I have 20+ series "saved" in this addon.

But now its only showing 5 series dates, randomly i suppose.. So for the other series, i dont know, when they start or air or anything.

Debug-log: http://xbmclogs.com/pzpmogrin

Try the new version on my repository. If you have any issues installing, try re-installing my repo from the link in that post, as my repository location changed since my last version post.

[Image: sig.jpg]
find quote
RaVeNV1 Offline
Junior Member
Posts: 30
Joined: Feb 2014
Reputation: 0
Post: #204
(2015-06-28 00:34)ruuk Wrote:  
(2015-06-27 22:02)RaVeNV1 Wrote:  First things first: thank you for this wonderful addon.

I have a problem.
I have 20+ series "saved" in this addon.

But now its only showing 5 series dates, randomly i suppose.. So for the other series, i dont know, when they start or air or anything.

Debug-log: http://xbmclogs.com/pzpmogrin

Try the new version on my repository. If you have any issues installing, try re-installing my repo from the link in that post, as my repository location changed since my last version post.

Yep, the update fixed it. Thanks!
(This post was last modified: 2015-06-28 09:18 by RaVeNV1.)
find quote
Post Reply