libstagefright - Experimental hardware video decoding builds
(2013-07-23, 00:31)jevgenijo Wrote:
(2013-07-22, 23:48)teting123 Wrote: Hi,

I've been trying to have HW acceleration with XBMC on my Equiso HDMI Android stick (Mali 400 GPU) but haven't been able to make it work. As many others have commented, I can play HD video with MX Player without a problem.

I have tried the last two builds (alpha5 and 14/07), but in both of them XBMC shuts down after showing the main menu. The main menu actually shows during around 5 seconds or so, but the application then shuts down.

In previous versions (19/02/2013) I've been able to open XBMC and it is stable until I play HD content. In this initial build the content is not played the screen shows the main menu with a gray screen on the back.

Is this a known issue? Is it planned to be solved in future releases?

Thanks.

Do you know what SoC you dongle is based on? this release doesn't support the Amlogic & Allwinner SoCs...

As per the specs site (http://equiso.com/specs/) the processor is 1.2GHz Dual-Core ARM Cortex A9. Is this enough information?.


Messages In This Thread
libstagefright - by mo123 - 2013-05-14, 14:29
RE: libstagefright - by Koying - 2013-05-14, 14:30
RE: libstagefright - by Maverick5269 - 2013-05-16, 23:04
RE: libstagefright - by matander - 2013-05-19, 18:26
RE: libstagefright - by FreeFrag - 2013-05-22, 13:02
RE: libstagefright - Experimental hardware video decoding builds - by teting123 - 2013-07-23, 00:48


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
libstagefright - Experimental hardware video decoding builds10
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.