OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 2
(2014-03-15, 18:16)606u Wrote: With OpenELEC-RPi.arm-Milhouse-20140315060244-r17928-g2bbee7c I walked thru my kids movies collection and find one file that doesn't start: here is xbmc.log and MediaInfo output.

Clarification about doesn't start: starting that movie causes "Working..." label to appear bottom right, after several second screen background behind movies list changes to something like dark grey wall, "Working..." label disappears and play icon, movie title and a clock stuck at "(00:00/)" to appear at bottom left. Tested with DVDPlayer and OMXPlayer, log is from the former.

You'll need to enable logging in setting/system/deugging.
The file should play. The only suspicious thing is the JPEG stream, but that be ignored.

The only other possibility is the file contains DRM - it's not been bought form iTunes? It does play on other players (e.g. VLC or xbmc on windows?)

If you can make a sample (e.g. cut 200MB using something like mp4box gui) and upload it, I can test it here.


Messages In This Thread
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 2 - by popcornmix - 2014-03-15, 18:27
AW: RE: - by DieterLumpen - 2013-07-29, 20:50
include guires switch? - by hpbaxxter - 2013-08-01, 21:46
RE: dual audio?? - by pootler - 2013-08-03, 17:13
Help, watch 3D Film on Non 3D TV - by unix72 - 2013-08-09, 12:39
Remote Controllers - by tfft - 2013-08-14, 09:11
rbej repeatable crash - by RichG - 2013-08-19, 12:43
New Tester - by theneverstill - 2013-10-03, 17:16