•   
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41(current)
  • 42
  • 43
  • 68
  •   
[RELEASE] Amazon Prime Instant Video plug-in addon
(2012-11-01, 03:20)UberLinuxCoder Wrote: I can't download the addon. When I can, it says it can't update. It won't open, and there is no "Configure" option. What's wrong?

Yup. Same here. I still cannot download and install the plugin. Makes no sense. I can install every addon in the bluecop repo except Amazon. How can I grab it and do a manual install?
Reply
This link is the addon itself. I was able to download it in XBMC on my Mac. I transferred it to my Apple TV, which is where I couldn't download it. Extract it to your addon folder (varies by operating system). Let me know if it works for any of you. I'll try it in the morning.
Reply
(2012-11-01, 06:46)UberLinuxCoder Wrote: This link is the addon itself. I was able to download it in XBMC on my Mac. I transfered it to my Apple TV, which is where I couldn't download it. Extract it to your addon folder (varies by operating system). Let me know if it works for any of you. I'll try it in the morning.

Thank You for the link. I ended up deleting this folder and then the addon installed.

C:\Users\tv\AppData\Roaming\XBMC\addons\plugin.video.amazon

I am guessing there was a corrupt file.
Reply
(2012-11-01, 07:00)kevev Wrote:
(2012-11-01, 06:46)UberLinuxCoder Wrote: This link is the addon itself. I was able to download it in XBMC on my Mac. I transfered it to my Apple TV, which is where I couldn't download it. Extract it to your addon folder (varies by operating system). Let me know if it works for any of you. I'll try it in the morning.

Thank You for the link. I ended up deleting this folder and then the addon installed.

C:\Users\tv\AppData\Roaming\XBMC\addons\plugin.video.amazon

I am guessing there was a corrupt file.

I am running Crystal ubuntu from USB on my ATV1.. same issue.. unziped the plugin directly into /root/.xbmc/addons/
did not work first since gunzip did not accept the file.. did a sudo apt-get install unzip.. used that.
then it was install but script error.
then in XBMC unistalled the Video Add on.. and re install through XBMC using the blue cop repository.. works now again!!
Reply
Hrmm... I had a similar problem, MoeDee. I'm using Eden on an ATV 2. The weird thing is that it downloaded once on it, but it wouldn't stream anything. I replaced the .dylib, and it erased the jailbreak. How, I don't know, but I reinstalled XBMC and I could never get it to install the addon. Anyone else have a suggestion?
Reply
I got it to download!! I had to manually download the dependancies (see addon.xml in the link above) and try downloading it over and over. Eventually, it said the download was successful, and it just worked! Might not solve everyone's problems, but when there's a will, there's a way...
Reply
I was getting the message about "incorrect format". I downloaded the zip file manually, and removed the _MAC_OSX folder and .DS_STORE files, then re-zipped. The add-on then installed correctly. from ZIP.
Reply
Sorry! I'll remove those from the .zip. I'm busy, but it'll most likely be fixed by Wednesday.

Edit: Fixed! Did it work?
Reply
I just got Amazon prime(since they now have monthly) and I used the built-in export to library, which works fine. However, while playing episodes it get 10-15 minutes in and goes into loading the stream again and starts over. I can skip to where it cut off, but I'm wondering if this is a common problem. Anyone else have this problem?
Reply
(2012-11-14, 18:29)spyder Wrote: I just got Amazon prime(since they now have monthly) and I used the built-in export to library, which works fine. However, while playing episodes it get 10-15 minutes in and goes into loading the stream again and starts over. I can skip to where it cut off, but I'm wondering if this is a common problem. Anyone else have this problem?
It has happened to me once or twice. But then I restarted (starting playing the video again, not restarting XMBC) it and it played all the way through. I would like some sort of ability to start a video where you left off. That would be great.

Reply
(2012-11-14, 22:28)felixxx999 Wrote:
(2012-11-14, 18:29)spyder Wrote: I just got Amazon prime(since they now have monthly) and I used the built-in export to library, which works fine. However, while playing episodes it get 10-15 minutes in and goes into loading the stream again and starts over. I can skip to where it cut off, but I'm wondering if this is a common problem. Anyone else have this problem?
It has happened to me once or twice. But then I restarted (starting playing the video again, not restarting XMBC) it and it played all the way through. I would like some sort of ability to start a video where you left off. That would be great.
I searched through this thread a little more, and bluecop posted that it could be a bandwidth issue(that only applies to amazon). Something else I found is that you can enter a time with your keypad(if you remember where it stopped that is), rather than skipping and ff.

Reply
sometimes I can play something and sometimes I cannot - any ideas based on my output?

{"message":{"timestamp":1353035548,"body":{"statusCallbackIntervalSeconds":30},"statusCode":"SUCCESS"},"signature":"AfzXHL26Wdidp8lTKB9iIZOhrfH6Dr6Oa1eQe8stRtQ9GEYOP/XQMlrxXyCzmaKUR5R9lkDj0xyxafkFan2BYQoLKNDygWsIrCvoOnJz5t7Ykdexpb7dVS10oqzy/ZgArDsD6FM2mRCLl6Kd6kUlU9tLFW1Vlp2v5lRDtqBQ9us="}
22:13:06 T:3492 NOTICE: getURL: https://atv-ps.amazon.com/cdp/usage/Repo...T492YE5XOB
22:13:07 T:3492 NOTICE: {"message":{"timestamp":1353035548,"body":{"backoffMilliSeconds":0},"statusCode":"SUCCESS"},"signature":"SfZLM6DKj/I6egiyQzBjSrgVB4YAjWjyQnmrIC2jANXsohuZN/GeGneUt/gxN078+ApDqyo2QvpSq0oFNfKzW94lM35tm+U2TbTW+jLPNHXKSZe0oNz+FfCXr0FRv6qNNQEeswLrECfFsAUcRHIomacfyh/aF60RWV6G/afeuCU="}
22:13:27 T:2536 ERROR: RTMP_Connect0, failed to connect socket. 10060 (Unknown error)
22:13:27 T:2536 ERROR: CDVDPlayer::OpenInputStream - error opening [rtmpe://184.84.220.143:1935/ondemand?_fcs_vhost=cp79203.edgefcs.net&ovpfv=2.1.4&auth=da.cwaQcndyaXbuc6cCbia6aLdxawd2andQ-bqPA8C-FPa-LvK0DAs-s7jcrdrcr5r2qgm9mYoSm9mSl8mXm5n8tRj7sUr3r9r5rWnVl5oRm9mXl9l4mboQtVkTsTrardrdqcnTleoR&aifp=v001&slist=ans/148387/h264/FOX/2/ff0/4a/;ans/148374/h264/HD/FOX/2/ff0/4a/;ans/148403/h264/FOX/2/ff0/4a/;ans/148374/h264/FOX/2/ff0/4a/ playpath=mp4:ans/148374/h264/HD/FOX/2/ff0/4a/cf37b9ba-ef12-4172-8dfb-d6c9ab07fe62-895 pageurl=http://www.amazon.com/gp/product/B006U8HODC swfurl=http://ecx.images-amazon.com/images/G/01/digital/video/streaming/36.0-0/UnboxScreeningRoomClient._V388934788_.swf swfvfy=true]
22:13:27 T:2536 NOTICE: CDVDPlayer::OnExit()
22:13:27 T:2536 NOTICE: CDVDPlayer::OnExit() deleting input stream
22:13:27 T:2192 ERROR: Playlist Player: skipping unplayable item: 0, path [plugin://plugin.video.amazon/?url="http%3A%2F%2Fwww.amazon.com%2Fgp%2Fproduct%2FB006U8HODC"&mode="play"&name="4x2+-+8%3A00+A.M.+-+9%3A00+A.M.+%5BHD%5D"&sitemode="PLAYVIDEO"]
22:13:27 T:2192 NOTICE: CDVDPlayer::CloseFile()
22:13:27 T:2192 WARNING: CDVDMessageQueue(player):Tongueut MSGQ_NOT_INITIALIZED
22:13:27 T:2192 NOTICE: DVDPlayer: waiting for threads to exit
22:13:27 T:2192 NOTICE: DVDPlayer: finished waiting
Reply
Hi all,

I'm getting an error when trying to watch a rented video:
Code:
====================AMAZON START====================
19:31:21 T:2790259568  NOTICE: getURL: http://www.amazon.com/gp/product/B004NEY9EW
19:31:22 T:2790259568  NOTICE: getURL: https://atv-ps.amazon.com/cdp/catalog/GetStreamingUrlSets?asin=B004NEY9EW&deviceTypeID=A13Q6A55DBZB7M&firmware=WIN%2010,0,181,14%20PlugIn&customer
ID=A2KK2LBU659REH&deviceID=A2KK2LBU659REH1353807082835B004NEY9EW&token=db44670b91784e8ff00e905fbcf0653c&xws-fa-ov=false&format=json&version=1
19:31:23 T:2790259568  NOTICE: {"message":{"timestamp":1353807076,"statusCode":"ERROR","body":{"message":"java.lang.RuntimeException: Server threw exception ServiceRuntimeException\nErr
or Message: java.lang.NullPointerException","code":"CDP.Internal"}},"signature":"my1+ZBL2vpxOpcGgVqHPyT5jcIKpfLX94PuGwjzEf6P69zqvjvozXSkIU4DWarMdqadg1WFQtzSw5Q7PIzekXhi6rHbNsTsjDmVL8Fxs
K8ZwXodHpoty5lES5zfY8LQCpXnlqFMHmCsvqIT2NNvC2RL8ndFZ+YMYrh2mEqFdoLU="}
19:31:23 T:2790259568  NOTICE: {u'message': {u'body': {u'message': u'java.lang.RuntimeException: Server threw exception ServiceRuntimeException\nError Message: java.lang.NullPointerExce
ption', u'code': u'CDP.Internal'}, u'timestamp': 1353807076, u'statusCode': u'ERROR'}, u'signature': u'my1+ZBL2vpxOpcGgVqHPyT5jcIKpfLX94PuGwjzEf6P69zqvjvozXSkIU4DWarMdqadg1WFQtzSw5Q7PIz
ekXhi6rHbNsTsjDmVL8FxsK8ZwXodHpoty5lES5zfY8LQCpXnlqFMHmCsvqIT2NNvC2RL8ndFZ+YMYrh2mEqFdoLU='}
19:31:23 T:2790259568  NOTICE: getURL: http://www.amazon.com/gp/product/B004NEY9EW
19:31:24 T:2790259568  NOTICE: getURL: https://atv-ps.amazon.com/cdp/catalog/GetStreamingTrailerUrls?asin=B004NEY9EW&deviceTypeID=A13Q6A55DBZB7M&deviceID=A2KK2LBU659REH1353807084189B004
NEY9EW&firmware=LNX%2010,3,181,14%20PlugIn&format=json&version=1

It looks like the call to https://atv-ps.amazon.com/cdp/catalog/Ge...ingUrlSets returns with an error message. This error is on Amazon's server? Then the plugin seems to make a fallback attempt and grabs the preview with a call to https://atv-ps.amazon.com/cdp/catalog/Ge...railerUrls.

As a follow up question, what is atv-ps.amazon.com? Is there any documentation anyone can point me to?

EDIT:
To quickly follow up on this, I fired up the video in Chrome with it's developer tools enabled, and grabbed the corresponding URL request. A couple of the URL parameters were different:
asin was a different value.
xws-fa-ov was true (it was false in the call through xbmc)

No idea yet what these URL parameters indicate, but thought I would make note of it.

EDIT2:
Looks like asin is Amazon's unique product identifier (Amazon Standard Identification Number), so I wonder how the plugin came up with a different value than what my browser came up with.
http://en.wikipedia.org/wiki/Amazon_Stan...ion_Number

EDIT3:
Looks like the two asin's take you to the same place:
http://www.amazon.com/gp/product/B001VIMCW4 (this is where my browser takes me)
http://www.amazon.com/gp/product/B004NEY9EW (this is where the plugin takes me)

It isn't clear to me what the difference is in the products and if it could have anything to do with the server error.

Thanks
Reply
Think I solved my own problem (Amazon Prime, BlueCop, Macintosh)

Using BlueCop 0.6.4 and receiving messages like "Failed to Login" and "Plugin Failed!: plugin.amazon.com"

Went to Settings > Network > Internet Access

Deselected "Use an HTTP proxy server to access the internet." I must have accidentally selected that a while back.

Now I can play movies and T.V. shows from my Amazon Prime account using BlueCop. Thanks BlueCop!


I'm on a Macbook Pro (Late 2011) running OS 10.7.5, Eden (11.4.2).
Reply
Thanks! Love the plugin!! Is there somewhere I can buy you a beer?
Reply
  •   
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41(current)
  • 42
  • 43
  • 68
  •   
 
Thread Rating:
  • 14 Vote(s) - 4 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
[RELEASE] Amazon Prime Instant Video plug-in addon414