[LIVE] Video Playback Failure [Debug Error Log]
#1
XBMC 10.1 GitUnknown
Linux 2.6.32-26-generic #48-Ubuntu
Arcitecture i686

Having a few issues trying to play some new video files - interested to see if anyone can enlighten me on some of the messages from the debug/error log - could not find anything specifically related - if I have missed anything please point me in the right direction.

Code:
12:07:10 T:3077527424 M:1944055808   DEBUG: LIRC: Update - NEW at 50565:000000037ff07bde 00 Right mceusb (Right)
12:07:10 T:3077527424 M:1944055808   DEBUG: OnKey: 168 pressed, action is Right
12:07:13 T:3077527424 M:1942786048   DEBUG: LIRC: Update - NEW at 53176:000000037ff07be9 00 Play mceusb (Play)
12:07:13 T:3077527424 M:1942786048   DEBUG: OnKey: 234 pressed, action is Play
12:07:13 T:3077527424 M:1942786048   DEBUG: new file set audiostream:0
12:07:13 T:3077527424 M:1942786048   DEBUG: CPlayerCoreFactory::GetPlayers(smb://user:[email protected]/Videos/Movies/movie/movie.avi)
12:07:13 T:3077527424 M:1942786048   DEBUG: CPlayerSelectionRule::GetPlayers: considering rule: system rules
12:07:13 T:3077527424 M:1942786048   DEBUG: CPlayerSelectionRule::GetPlayers: matches rule: system rules
12:07:13 T:3077527424 M:1942786048   DEBUG: CPlayerSelectionRule::GetPlayers: considering rule: rtv
12:07:13 T:3077527424 M:1942786048   DEBUG: CPlayerSelectionRule::GetPlayers: considering rule: hdhomerun/myth/rtmp/mms/udp
12:07:13 T:3077527424 M:1942786048   DEBUG: CPlayerSelectionRule::GetPlayers: considering rule: lastfm/shout
12:07:13 T:3077527424 M:1942786048   DEBUG: CPlayerSelectionRule::GetPlayers: considering rule: rtsp
12:07:13 T:3077527424 M:1942786048   DEBUG: CPlayerSelectionRule::GetPlayers: considering rule: streams
12:07:13 T:3077527424 M:1942786048   DEBUG: CPlayerSelectionRule::GetPlayers: considering rule: dvd
12:07:13 T:3077527424 M:1942786048   DEBUG: CPlayerSelectionRule::GetPlayers: considering rule: dvdfile
12:07:13 T:3077527424 M:1942786048   DEBUG: CPlayerSelectionRule::GetPlayers: considering rule: dvdimage
12:07:13 T:3077527424 M:1942786048   DEBUG: CPlayerSelectionRule::GetPlayers: considering rule: sdp/asf
12:07:13 T:3077527424 M:1942786048   DEBUG: CPlayerSelectionRule::GetPlayers: considering rule: nsv
12:07:13 T:3077527424 M:1942786048   DEBUG: CPlayerCoreFactory::GetPlayers: matched 0 rules with players
12:07:13 T:3077527424 M:1942786048   DEBUG: CPlayerCoreFactory::GetPlayers: adding videodefaultplayer (1)
12:07:13 T:3077527424 M:1942786048   DEBUG: CPlayerCoreFactory::GetPlayers: for video=1, audio=0
12:07:13 T:3077527424 M:1942786048   DEBUG: CPlayerCoreFactory::GetPlayers: for video=1, audio=1
12:07:13 T:3077527424 M:1942786048   DEBUG: CPlayerCoreFactory::GetPlayers: adding player: DVDPlayer (1)
12:07:13 T:3077527424 M:1942786048   DEBUG: CPlayerCoreFactory::GetPlayers: added 1 players
12:07:13 T:3077527424 M:1941516288  NOTICE: DVDPlayer: Opening: smb://user:[email protected]/Videos/Movies/movie/movie.avi
12:07:13 T:3077527424 M:1941516288 WARNING: CDVDMessageQueue(player)::Put MSGQ_NOT_INITIALIZED

Can post more from the log if needed - interested to know whether this is a dud file according to XBMC, it plays fine on my Win 7 machine.
Reply
#2
Have been searching since posting this but still can't find a similar issue within google - is anyone able to offer anything further.
Reply
#3
Seriously?
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
[LIVE] Video Playback Failure [Debug Error Log]00