•   
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16(current)
  • 17
  • 18
  • 208
  •   
  Thread Closed
Artwork Downloader
Ajedi Wrote:Well i it looks ok but for example.

I have the tv-show "Wilfred (US). If you check thetvdb.com it has 10 fanarts.

When i had it on 20 fanart it only downloaded 2 fanarts. Now its on 100 fanarts and it downloaded 6 fanarts.

its set on minimum fanart of 720p. all fanart for this specific show are 1080p

So does its scrape the fanarts from thetvdb.com aswell i wonder....

It also takes 'image ratings' into account. Best way to try is using movies because they don't have ratings
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
Martijn Wrote:It also takes 'image ratings' into account. Best way to try is using movies because they don't have ratings

you are right i forgot the rating, ill set it lower see what it does Big Grin

thanks again!
XBMC: XBMC 12.3 Frodo, Aeon MQ5, Win7 x64
When you turn on 'run as a service' you can set the interval time. But I'm a bit confused about that, when exactly does it run?

a) Does it run at the given time (real time, counting 24 hours)

b) Or does it run x hour (provided interval time) after xbmc has started
RavenNL Wrote:When you turn on 'run as a service' you can set the interval time. But I'm a bit confused about that, when exactly does it run?

a) Does it run at the given time (real time, counting 24 hours)

b) Or does it run x hour (provided interval time) after xbmc has started

Real time Smile

So when you set it a 23 it will run at: 23:00 or 11:00PM on a daily basis.

If the htpc isn't on at that time it won't catch up. It just waits until it's that time again.
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
Martijn Wrote:Real time Smile

So when you set it a 23 it will run at: 23:00 or 11:00PM on a daily basis.

If the htpc isn't on at that time it won't catch up. It just waits until it's that time again.


Cool thanks, love that feature then Big Grin
I have turned on the option to run as a service so it will update itself each day but I have noticed an increased time of restarting my HTPC.

When i don't have this option turned on and when I press the restart button on my remote I see that it responds almost instantly and starts rebooting my HTPC.

But when I turn this option on it can take up to 1-2minutes before it even starts restarting and sometime it won't restart at all. The xbmc screen just freezes until it restarts or just stays on the screen.

Is this something that can be looked at?

This is debug log from where i pressed the restart button and xbmc just froze and did nothing, sometimes it will restart but as mentioned above it will take about 1+ minute before even doing so compared to the 3seconds when i have that option turned off.
Code:
14:03:16 T:2200   DEBUG: CApplication::OnKey: v (f056) pressed, action is Reboot
14:03:16 T:2200   DEBUG: Error: Requested setting (pvrmanager.enabled) was not found.  It must be case-sensitive
14:03:16 T:2200   DEBUG: CAnnouncementManager - Announcement: OnQuit from xbmc
14:03:16 T:2200   DEBUG: GOT ANNOUNCEMENT, type: 4, from xbmc, message OnQuit
14:03:16 T:2932   DEBUG: Thread Jobworker 2932 terminating (autodelete)
14:03:16 T:2888   DEBUG: Thread Jobworker 2888 terminating (autodelete)
14:03:16 T:2892   DEBUG: Thread Jobworker 2892 terminating (autodelete)
14:03:16 T:2200  NOTICE: Storing total System Uptime
14:03:16 T:2200  NOTICE: Saving settings
14:03:16 T:2200  NOTICE: stop all
14:03:16 T:2200   DEBUG: CNetwork::NetworkMessage - Signaling network services to stop
14:03:16 T:2200  NOTICE: ES: Stopping event server
14:03:16 T:2200   DEBUG: CNetwork::NetworkMessage - Waiting for network services to stop
14:03:16 T:2200  NOTICE: stopping upnp
14:03:16 T:2924  NOTICE: ES: UDP Event server stopped
14:03:16 T:2924   DEBUG: Thread CEventServer 2924 terminating
14:03:16 T:2928   DEBUG: Thread JSONRPC::CTCPServer 2928 terminating
14:03:16 T:2200  NOTICE: stopping zeroconf publishing
14:03:16 T:2200  NOTICE: Webserver: Stopping...
14:03:16 T:2200  NOTICE: WebServer: Stopped the webserver
14:03:16 T:2200  NOTICE: Webserver: Stopped...
14:03:16 T:2692   DEBUG: Thread XBMC Peripherals 2692 terminating
14:03:16 T:2200  NOTICE: stop sap announcement listener
14:03:16 T:2200  NOTICE: clean cached files!
14:03:16 T:2200  NOTICE: unload skin
14:03:16 T:2200    INFO: Unloading old skin ...
14:03:16 T:2200   DEBUG: CGUIAudioManager::DeInitialize
14:03:16 T:2200   DEBUG: ------ Window Deinit () ------
14:03:16 T:2200   DEBUG: ------ Window Deinit (Home.xml) ------
14:03:16 T:2200   DEBUG: CTextureBundleXBT::Cleanup - Closed bundle
14:03:16 T:2200   DEBUG: ADDON: Stopping service addons.
14:03:16 T:2200    INFO: Stopping script with id: 1
14:03:16 T:2200    INFO: Stopping script with id: 2
14:03:16 T:2200    INFO: Stopping script with id: 3
14:03:16 T:2200  NOTICE: stop python
14:03:16 T:2200   DEBUG: waiting for python thread 1 to stop
14:03:16 T:2876    INFO: Scriptresult: Success
14:03:16 T:2876    INFO: Python script interrupted by user
14:03:16 T:2876   DEBUG: Thread XBPyThread 2876 terminating
14:03:16 T:2200   DEBUG: python thread 1 destructed
14:03:16 T:2200   DEBUG: waiting for python thread 2 to stop
14:03:42 T:2880    INFO: Scriptresult: Success
14:03:42 T:2880    INFO: Python script interrupted by user
14:03:42 T:2880   DEBUG: Thread XBPyThread 2880 terminating
14:03:42 T:2200   DEBUG: python thread 2 destructed
14:03:42 T:2200   DEBUG: waiting for python thread 3 to stop
RavenNL Wrote:I have turned on the option to run as a service so it will update itself each day but I have noticed an increased time of restarting my HTPC.

When i don't have this option turned on and when I press the restart button on my remote I see that it responds almost instantly and starts rebooting my HTPC.

But when I turn this option on it can take up to 1-2minutes before it even starts restarting and sometime it won't restart at all. The xbmc screen just freezes until it restarts or just stays on the screen.

Is this something that can be looked at?

This is debug log from where i pressed the restart button and xbmc just froze and did nothing, sometimes it will restart but as mentioned above it will take about 1+ minute before even doing so compared to the 3seconds when i have that option turned off.

Could you try something?
in service.py change this
PHP Code:
time.sleep(60
to
PHP Code:
xbmc.sleep(10000
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
Martijn Wrote:Could you try something?
in service.py change this
PHP Code:
time.sleep(60
to
PHP Code:
xbmc.sleep(10000


I changed it but the outcome is still the same it just freezes xbmc or it restarts after 1-2mins.
RavenNL Wrote:I changed it but the outcome is still the same it just freezes xbmc or it restarts after 1-2mins.

Weird cause the first code was that it slept for 60 seconds and the second one is 10 seconds so that could be a possible problem.
When i tried it almost instantly shutdown.

have you enabled 'download at start-up' cause that will only run after 15 seconds from starting


EDit:
I do run a custom compiled xbmc version straight from Git so i have all latest fixes that were made.
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
Martijn Wrote:Weird cause the first code was that it slept for 60 seconds and the second one is 10 seconds so that could be a possible problem.
When i tried it almost instantly shutdown.

have you enabled 'download at start-up' cause that will only run after 15 seconds from starting


EDit:
I do run a custom compiled xbmc version straight from Git so i have all latest fixes that were made.

No I don't have that option turned on.
I did some other testing on a clean another pc and at first it also took about 1 minute before it restarts. Then I changed it and it went down to about 10secs (which is acceptable).

But xbmc on my HTPC continues freezing, but when i turn that option off it works instantly without any problems.

Edit:
1 time it was able to restart the computer and the time got shorter to about 10secs, but most of the time it just freezes.
RavenNL Wrote:No I don't have that option turned on.
I did some other testing on a clean another pc and at first it also took about 1 minute before it restarts. Then I changed it and it went down to about 10secs (which is acceptable).

But xbmc on my HTPC continues freezing, but when i turn that option off it works instantly without any problems.

Edit:
1 time it was able to restart the computer and the time got shorter to about 10secs, but most of the time it just freezes.

I think this a know bug in xbmc when running multiple add-ons at the same time (even without you knowing it) like TV-show-next-aired and watchlist.
My real htpc stays on day in day out using a custom compiled windows version and so far no problems any more. If i can remember correctly they did some fixes after beta1 came out.
What platform are you using?
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
Martijn Wrote:I think this a know bug in xbmc when running multiple add-ons at the same time (even without you knowing it) like TV-show-next-aired and watchlist.
My real htpc stays on day in day out using a custom compiled windows version and so far no problems any more. If i can remember correctly they did some fixes after beta1 came out.
What platform are you using?


Well my HTCP is also on 24/7 but occasionally I need to restart it, but now I was working with it so I had to do some more restarts so I noticed this problem.

I am running Windows 7 x64, Eden beta 1 along with MQ3. I do have those addons installed btw

I could uninstall xbmc and install it again but kinda not in the mood for it since it's only a beta atm. Kinda saving that for a new beta version or maybe even the final version.
Does any one know a good artwork site for music video artwork (concerts)?
We prefer a site with an API and search by title...

Already have themoviedb working.
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
Anyone want to do some testing:
Grab the latest revision .zip file
downloads


1.0.4-Beta
  • - Fixed: Movie defaulthumb followed tvshow setting
  • - Fixed: After doing ID conversion it skipped that movie
  • - Fixed: Some mayor bug that no ones has noticed so far
  • - Fixed: When no exact title match was found it downloaded the entire library
  • - Changed: Reverted old change of using image ID from tmdb as filename. This is not available any more in new API v3
  • - Changed: Use the new TMDB API v3
  • - Changed: Use smaller image in GUI dialog for faster loading of images (when posible)
  • - Added: Extra info to gui dialog (language and rating)
  • - Added: Now tries to look up the 'tmdb ID' if no 'imdb ID' is found and retrieves artwork using that
  • - Added: Added musicvideo section that uses the title to search for artwork on TMDB
    Needs extra argument from skin (see runscript.txt)
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
Awesome, thanks!

Any news on pre-caching all images? I'm experience lag when browsing XBMC because it have to cache images all the time because of all the fanart :-) Or does one know a way to pre-cache all images manually? (I have all fanart centralized and random shown in the skin on home screen.)
  •   
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16(current)
  • 17
  • 18
  • 208
  •   
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 18 Vote(s) - 4.44 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Artwork Downloader4.4418
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.