Thread Closed
  •  Previous
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69(current)
  • 70
  • 71
  • 103
  • Next 
 
Thread Rating:
  • 17 Vote(s) - 4.76 Average
[WINDOWS][PATCH]Bitstream output of HD audio formats
tried to delete
Thanks DanielaE, I am a home theater installer for a living so I understand the constraints of HDMI very well. My background in computers however isnt nearly as versed, in looking into the issue further Im starting to think my issue my be outside of XBMC. Whenever I am in a room that is not producing audio if I go into my control panel- manage an audio device, my DENON AVAMP has disappeared. I dont know what would cause this to happen, any chance you could advise? It seems to be that 3 out of the 4 rooms work fine but as soon as I attempt to use the room thats giving me grief, the audio device DENON AVAMP disappears and I dont get audio anywhere until I shut down all 4 rooms (PC still running) and then I can turn on and use any of the 3 working rooms again without issue. Ultimately I am wondering what would cause this device to disappear from the list?
Thanks again for the patch, but TrueHD files are not working. Bad stutter initially then dropouts every few minutes. So i reverted back to the OG version of this one in Daniela's first post until fixed. Everything is back to normal now! Note to upgraders..... "if it aint broke, don't fix it"....lol! I realized after reverting that i should have posted debug log, but a few other people posted they were having the same issue so I didn't.....sorry
Quote:sound comes stutterSad
how can i fix this problem
I tried some files from here, http://www.demo-world.eu/trailers/high-d...ailers.php
Then som bluray in fileformat, true-hd and dts-ma
Intel [email protected]|ASUS P5Q-VM|2x2GB Kingstone DDR2|Samsung 1TB|WD GP 1TB|ASUS 640GT|HDMI->Onkyo TX605SR->Samsung PS-50P96FD 50"|DiNovo mini|Win7Pro
(2012-02-03, 21:00)DanielaE Wrote: Binary: XBMCSetup-11.0+HD-audio Windows installer

DEAD link
I Upload version DanielaE, for my dropbox, download here:
http://dl.dropbox.com/u/25170804/XBMCSet...nfinal.exe
MediaBrazil forum - Youtube Channel
Windows 10 - Kodi 18 Leia - Aeon MQ8 - 0.7.5 - Aeon MQ Team
Wanilton Website - MarcosQui Website


(2012-03-25, 23:42)Wanilton Wrote: I Upload version DanielaE, for my dropbox, download here:
http://dl.dropbox.com/u/25170804/XBMCSet...nfinal.exe

thank you
(2012-03-25, 23:42)Wanilton Wrote: I Upload version DanielaE, for my dropbox, download here:
http://dl.dropbox.com/u/25170804/XBMCSet...nfinal.exe

Thank you!
Thanks
I have a probleme with sound with this last build. On a mkv my video play fast. I try with the normal eden version and the older beta for test

Edit: The normal eden version have the same problem, it's on SD codec.
hi all. first post here.
have asked this question on another forum but will try here as well. would I be able to extract the mlp from an DVD-A and play it thru eden with the hd audio patch. cheers
(2012-03-26, 12:13)Molika Wrote: would I be able to extract the mlp from an DVD-A and play it thru eden with the hd audio patch
Definitely yes!

From my own experiences I can say: playing unmolested MLP (decoded by my AVR) sounds much better than decoded by XBMC and streamed as LPCM to the very same AVR. At least, this is true on my setup.
ciao, Dani

AMD Fusion E-350/Win 8/custom XBMC, Yamaha RX-V1900, Pioneer DV-LX50, custom speakers
(2012-03-26, 09:07)Mati24 Wrote: I have a probleme with sound with this last build. On a mkv my video play fast. I try with the normal eden version and the older beta for test

Edit: The normal eden version have the same problem, it's on SD codec.
Same problem here. With RC2 everything seems to be ok but with the final version with HD-audio build in, MKV's video-display varies in speed, DTS audio seems ok. DTS-HD (Bly-Ray image on disk) audio sounds disturbt and is not ok. I've upgraded from RC2 to this final version.

Update: fixed it. There seem to be a difference with some audio-settings between the RC2 HD audio version and this final that first didn't matter bud now they do. Disabling Meridian losless..... and choosing another video to audio sync method fixed it for me.
20170321-msdk_mvc_wip
Asrock Deskmini 110 [Kaby Lake i5-7400/HD630 graphics]
Windows 10 Creators Update Final [3840x2160/60Hz]
UpTab active DisplayPort 1.2 convertor > 4k HDMI 2.0a
Marantz NR1606 4K60Hz
LG Oled 55EF950V
Kodi 2160p - 4k i3D
[4k/60Hz success] [i3D 4k success]
(2012-03-25, 22:11)yasan Wrote:
Quote:sound comes stutterSad
how can i fix this problem

Huh
  •  Previous
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69(current)
  • 70
  • 71
  • 103
  • Next 
  Thread Closed



[WINDOWS][PATCH]Bitstream output of HD audio formats4.7617