[Release] Language Preference Manager

  Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
i3laze Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Sep 2016
Reputation: 0
Post: #166
Pity no support around.

There's no easy way to predefine a language for specific series.
I ended up using Keymap Editor add-on to map next audio and next subtitle to some buttons.
find quote
Ace Offline
Team-Kodi Member
Posts: 780
Joined: Aug 2012
Reputation: 29
Location: Germany
Post: #167
I've update the addon: Current version for Jarvis/Krypton: 0.0.6

Now it works with jarvis+. No new features will be added, because I'll try to implement that feature into the kodi core.
find quote
Ace Offline
Team-Kodi Member
Posts: 780
Joined: Aug 2012
Reputation: 29
Location: Germany
Post: #168
Bugfix release: Current version for Jarvis/Krypton: 0.0.7
find quote
PannenkoekenNL Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Oct 2016
Reputation: 1
Post: #169
Nice, thanks!
find quote
Jagoda Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Nov 2016
Reputation: 0
Post: #170
Hi,

Sorry for bothering you with my obviously silly problems and total ignorance but...

Just bought MXQPro, mainly to be able to watch TV series and Kodi is amazing! The thing is I live in Poland but wish to watch as much as possible in German, only things that don't yet have german audio in English. Just like I've been doing it using Watchseries on my PC....

Unfortunately everything I'm getting is in English Sad Can't find a way to watch anything in German. I was very excited when I found your add-on, installed it, set the preferences, the status reads 'Enabled'. Still - everything's in English...

Is there a way to overcome it? Or do I have to polish Wink up my English instead of German?

I'd be very grateful if anyone could help Wink

J.
find quote
neilix Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jan 2017
Reputation: 0
Post: #171
As there is no way at present to have subtitles automate when the main audio track isn't English I've been using a workaround that I thought I'd share for others who may find it useful:

In your general Kodi settings you should have subtitles disabled. Then within Language preference manager enable "turn on subtitles if a subtitle preference matched". Then enable conditional subtitle preference, and in the text box for custom preference add the following:

alb:eng>ara:eng>arm:eng>bos:eng>bos:eng>bul:eng>cat:eng>chi:eng>cze:eng>dan:eng>deu:eng>dut:eng>ell:eng>est:eng>fin:eng>fre:eng>ger:eng>heb:eng>hin:eng>hrv:eng>hun:eng>ice:eng>ind:eng>ita:eng>jpn:eng>kor:eng>lav:eng>lit:eng>mac:eng>nor:eng>per:eng>pob:eng>pol:eng>por:eng>rum:eng>rus:eng>scc:eng>slo:eng>slv:eng>spa:eng>swe:eng>tha:eng>tur:eng>ukr:eng>vie:eng

This covers all of the languages that the addon is programmed to look for.
find quote
nini101 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jan 2017
Reputation: 0
Post: #172
I'm using a russian torrent live tv from Castaway. In Windows I see that the English stream is available, but in Android devices (firestick, mi box) it's not. Any ideas? will this Language Preference Manager work?
find quote
Quiksmage Offline
Member
Posts: 66
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #173
How would you setup a preference to make sure forced subtitles show up for foreign audio? English with English subs? But then even movies without forced subtitles would play English subtitles. Everything else about this add-on is perfect. If there's a way to handle forced subs, I'm all ears. Thanks for taking the time to read Smile
find quote
Branchingsalmon Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Aug 2017
Reputation: 0
Post: #174
Can somebody help me out I'm trying to figure out how to put this ad on on my Kodi but I'm completely stumped I've looked through the settings and I don't see it so I'm assuming I have to install it via USB stick or something but I'm not entirely sure. Could somebody please give me a step by step on this because otherwise this is so frustrating because as many have already said it should already be a basic feature.
find quote
Post Reply