DSPlayer (DirectShow Player for XBMC) Frodo build available
(2014-05-17, 07:05)jayboy211 Wrote: Is there a way to get this working with an Argus TV backend? Its trying to open a PVR extension

Code:
23:39:35 T:7996  NOTICE: CDSPlayer::OpenFile - DSPlayer: Opening: pvr://channels/tv/All TV channels/0.pvr
23:39:38 T:7996  NOTICE: CDSPlayer::OpenFileInternal - DSPlayer: Opening: pvr://channels/tv/All TV channels/0.pvr
23:39:38 T:3252  NOTICE: Thread CDSPlayer thread start, auto delete: false
23:39:38 T:3252  NOTICE: CDSPlayer::Process - Creating DS Graph
23:39:38 T:3252  NOTICE: Loading filter core factory settings from special://masterprofile/dsplayer/filtersconfig.xml (filters configuration).
23:39:38 T:3252  NOTICE: special://masterprofile/dsplayer/filtersconfig.xml does not exist. Skipping.
23:39:38 T:3252  NOTICE: Loading filter core factory settings from special://xbmc/system/players/dsplayer/filtersconfig.xml (filters configuration).
23:39:38 T:3252  NOTICE: Loading filter core factory settings from special://masterprofile/dsplayer/mediasconfig.xml (medias configuration).
23:39:38 T:3252  NOTICE: special://masterprofile/dsplayer/mediasconfig.xml does not exist. Skipping.
23:39:38 T:3252  NOTICE: Loading filter core factory settings from special://xbmc/system/players/dsplayer/mediasconfig.xml (medias configuration).
23:39:38 T:3252  NOTICE: Successfully loaded rules
23:39:38 T:3252  NOTICE: CFGLoader::InsertAudioRenderer Successfully added "" to the graph
23:39:39 T:3252   ERROR: CFGLoader::LoadFilterRules Failed to get the source filter
23:39:39 T:3252   ERROR: CFGManager::RenderFileXbmc Failed to load filters rules
23:39:39 T:3252   ERROR: CDSPlayer::Process - Failed creating DS Graph
If you have the argus pvr frontend installed, do you have a rule in mediasconfig.xml such as:
Code:
...
   <rule filetypes="ts|mpeg|mpg|m2ts|pvr">
      <source filter="avsource" />
      <splitter filter="avsource" />
      <video filter="lavvideodec" />
      <audio filter="lavaudiodec" />
    </rule>

(2014-05-17, 12:18)Bjur Wrote: I have installed 13.0 dsplayer version af on 2 HTPC but I am having the same problem on both. Randomly when i press start on a video i get instantly Black screen and have to exit xbmc. When i play the same file afterwards the circle in right corner shows and the video starts. I did not have that problem earlier with ds build.
Any help?

Perhaps if you can look in XBMC.log after failure and post any relevant sections, that might help in troubleshooting.
Reply
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 5 Average


Messages In This Thread
RE: DSPlayer (DirectShow Player for XBMC) Frodo build available - by KenV99 - 2014-05-17, 12:49
HELP!!! - by takiyon - 2014-12-28, 16:12


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
DSPlayer (DirectShow Player for XBMC) Frodo build available58