• 1
  • 2(current)
  • 3
  • 4
  • 5
  • 101
librtmp - Help Thread
#16
this is my logs here... http://xbmclogs.com/show.php?id=11813

i have a windows 7 ultimate 32bit
and im using frodo 12.0

ooo ok.........Smile
#17
I found out after looking at both my log and your log, it's a bug in SportsDevil where it's using the wrong server for ilive.to.

It's trying live.ilive.to vs live2.ilive.to.

I will mention this to the SportsDevil folks.
#18
thank you.. cause it does the same thing for superusvoxtv or most in custom modules...Smile but thanks for your response Smile
#19
al101 has a fix for ilive.to as stated here

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid...pid1299576
#20
that doesnt work either Sad
#21
(2013-04-14, 04:16)jahruze23 Wrote: that doesnt work either Sad

You can just try using my list in LiveStreams to watch many of the ilive.to channels already.
#22
Reorganized the Mediafire folder a tad by removing long folder names so it's a lot easier to read even for desktop users but hopefully a lot better for mobile users.
#23
Hi Redpenguin,

you could make a new one updated .APK with the library but with a stable version of XBMC?

such as 12 or 12.1?

Is that with that 13 Gotham Alpha 2 emissions have noticed that online take much and put in pause mode.
#24
np, that was actually on my to-do list as I figured not everybody would be comfortable running experimental code.

Even though in a way my APKs are experimental LoL.

EDIT: APK uploaded and should work fine Smile. Not sure what happens if you try to install it over 13.0 Alpha 2 though. Never tested but not having an Android product myself hard to test, I started making them for my buddy's Android.
#25
Hey RedPenguin

Any idea about a Librtmp for the atv1. Every single time i would find one it and try it, it would cause a an error 13 in xbmc.
If I helped you please add to my reputation a positive note

School has started, This Means Lots Of Homework[/color]


No Sharing XML's Anymore Per Forum Rules
#26
(2013-04-15, 11:54)RedPenguin Wrote: np, that was actually on my to-do list as I figured not everybody would be comfortable running experimental code.

Even though in a way my APKs are experimental LoL.

EDIT: APK uploaded and should work fine Smile. Not sure what happens if you try to install it over 13.0 Alpha 2 though. Never tested but not having an Android product myself hard to test, I started making them for my buddy's Android.

Thanks RedPenguinBlush

I test now
#27
(2013-04-15, 15:30)crusader88 Wrote: Hey RedPenguin

Any idea about a Librtmp for the atv1. Every single time i would find one it and try it, it would cause a an error 13 in xbmc.

Are you using the one for RasPi while running Linux? Another user said the iOS one will not work on default ATV1 install.
#28
(2013-04-15, 22:27)RedPenguin Wrote:
(2013-04-15, 15:30)crusader88 Wrote: Hey RedPenguin

Any idea about a Librtmp for the atv1. Every single time i would find one it and try it, it would cause a an error 13 in xbmc.

Are you using the one for RasPi while running Linux? Another user said the iOS one will not work on default ATV1 install.

I am running an apple tv with crystalbuntu. Its linux, i have never tried running an librtmp on that, but i have on a stock ios 3.0.2 atv1 and they never work. I never tried the one for linux on an atv1. The files wont match as i believe the linux one runs on .so and the normail on is .dll i think.
If I helped you please add to my reputation a positive note

School has started, This Means Lots Of Homework[/color]


No Sharing XML's Anymore Per Forum Rules
#29
(2013-04-15, 22:45)crusader88 Wrote:
(2013-04-15, 22:27)RedPenguin Wrote:
(2013-04-15, 15:30)crusader88 Wrote: Hey RedPenguin

Any idea about a Librtmp for the atv1. Every single time i would find one it and try it, it would cause a an error 13 in xbmc.

Are you using the one for RasPi while running Linux? Another user said the iOS one will not work on default ATV1 install.

I am running an apple tv with crystalbuntu. Its linux, i have never tried running an librtmp on that, but i have on a stock ios 3.0.2 atv1 and they never work. I never tried the one for linux on an atv1. The files wont match as i believe the linux one runs on .so and the normail on is .dll i think.

Yes you do need .so for Linux, which is why I said try the RasPi version from my MediaFire, as I have had one other ATV1 user claim it definitely works on Linux with the ATV1, because it's simply compiled for Linux ARM which both the RasPi and ATV1 are.
#30
(2013-04-15, 23:33)RedPenguin Wrote:
(2013-04-15, 22:45)crusader88 Wrote:
(2013-04-15, 22:27)RedPenguin Wrote: Are you using the one for RasPi while running Linux? Another user said the iOS one will not work on default ATV1 install.

I am running an apple tv with crystalbuntu. Its linux, i have never tried running an librtmp on that, but i have on a stock ios 3.0.2 atv1 and they never work. I never tried the one for linux on an atv1. The files wont match as i believe the linux one runs on .so and the normail on is .dll i think.

Yes you do need .so for Linux, which is why I said try the RasPi version from my MediaFire, as I have had one other ATV1 user claim it definitely works on Linux with the ATV1, because it's simply compiled for Linux ARM which both the RasPi and ATV1 are.

Ok i will try it and tell you what happens.
If I helped you please add to my reputation a positive note

School has started, This Means Lots Of Homework[/color]


No Sharing XML's Anymore Per Forum Rules
  • 1
  • 2(current)
  • 3
  • 4
  • 5
  • 101

Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
librtmp - Help Thread8
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.