Thread Closed
[OLD/CLOSED] PseudoTV Live - Set-Top box solution
Thanks for the instant response.
This is what my settings2.xml looks like
It's Channel_15, which is a problem.
Thanks for your help.
(2013-08-02, 22:42)Lunatixz Wrote:
(2013-08-02, 22:24)alienhead95 Wrote: @Lunatixz
I don't know what am I doing wrong. But I have setup a live tv channel, every time I try to go to that channel, it does a seek on the current channel and never goes to that channel. I have been trying for a few days now, and don't know what am I doing wrong, your help is greatly appreciated. I have posted the regular log, let me know if you need the debug log.

Log

Thanks in advance.

Could you tell me channel name or number to help narrow down log...
have you tried deleting your cache folder located in userdata/script.pseudotv.live/ and let PTVL build a new one?
Click on the + sign below If I have helped you
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 45 Vote(s) - 4.29 Average


Messages In This Thread
RE: [FORK] - by jcaa6479 - 2013-07-16, 23:25
Re: RE: - by bry - 2013-07-19, 08:42
RE: [FORK] "PseudoTV Live" w/ LiveTV, InternetTV and added Strm Support - by alienhead95 - 2013-08-02, 23:01
Audio Muting Consistently ? - by gjwAudio - 2013-08-18, 08:25
PTVL Anomalies... - by gjwAudio - 2013-08-25, 01:15
Help Find The BAD Channel... - by gjwAudio - 2013-08-27, 02:12
RE: - by DLWhittet - 2013-10-13, 02:48
Problems with Pseudo TV Live - by media-mogul - 2013-11-07, 22:45
Setup wifi cam stream - by rebelmaveric19 - 2013-12-12, 00:54
Black Screen - by Antisthenes - 2014-03-03, 02:06