Thread Closed
[OLD/CLOSED] PseudoTV Live - Set-Top box solution
(2013-08-05, 19:36)alienhead95 Wrote: @Lunatixz So, I found an answer to my a few days of research/ head scratching /frustration. Believe it or not, it was simple. So simple that i feel stupid now that i know what it was.
To not make syntax errors, i had copied the xml code from your second post. Unfortunately there is a copy paste error in that code.
Image
Notice line no.2 is <setting id="Channel_1_1 instead of <setting id="Channel_1_2.
Yes, that fixed it Big Grin
(2013-08-03, 02:41)Lunatixz Wrote:
(2013-08-03, 01:56)alienhead95 Wrote: The value should be 9 if you don't have EPG data. I have EPG data for that stream, hence channel value=8.
Thanks for helping.

Yup, 8 is correct... Did you try deleting your cache?
Because I don't see why if the feed works that it wouldn't load...

BTW sorry I can't really help, I'm busy adding Youtube channel option Wink

If someone wants to help... I just noticed that In program channel rules when highlighted hides the value...
don't have time to track it down... could be a png, or font color... anyone up for it?

This is a snippet taken from my settings that work...

Code:
<setting id="Channel_1_type" value="8" />
<setting id="Channel_1_1" value="I60159.labs.zap2it.com" />
<setting id="Channel_1_2" value="hdhomerun://1031E41D-1/tuner1?channel=qam256:399000000&program=2" />
<setting id="Channel_1_rulecount" value="1" />
<setting id="Channel_1_rule_1_id" value="1" />
<setting id="Channel_1_rule_1_opt_1" value="NY1 Live" />
<setting id="Channel_1_changed" value="False" />
<setting id="Channel_1_time" value="0" />

My example is correct...

Line1 = Type of channel
Line2 = Setting1 = XMLTV ID
Line3 = setting2 = Source
etc
etc

The repeat of _1 is just because it's channel 1 then setting 1
Image Lunatixz - Kodi / Beta repository
Image PseudoTV - Forum | Website | Youtube | Twitter | Help?
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 45 Vote(s) - 4.29 Average


Messages In This Thread
RE: [FORK] - by jcaa6479 - 2013-07-16, 23:25
Re: RE: - by bry - 2013-07-19, 08:42
RE: [FORK] "PseudoTV Live" w/ LiveTV, InternetTV and added Strm Support - by Lunatixz - 2013-08-05, 20:40
Audio Muting Consistently ? - by gjwAudio - 2013-08-18, 08:25
PTVL Anomalies... - by gjwAudio - 2013-08-25, 01:15
Help Find The BAD Channel... - by gjwAudio - 2013-08-27, 02:12
RE: - by DLWhittet - 2013-10-13, 02:48
Problems with Pseudo TV Live - by media-mogul - 2013-11-07, 22:45
Setup wifi cam stream - by rebelmaveric19 - 2013-12-12, 00:54
Black Screen - by Antisthenes - 2014-03-03, 02:06