Thread Closed
[OLD/CLOSED] PseudoTV Live - Set-Top box solution
http://s000.tinyupload.com/index.php?fil...6374627785 -m3u File for channel two

Code:
<settings>
    <setting id="Channel_1_type" value="10" />
    <setting id="Channel_1_1" value="UC3LqW4ijMoENQ2Wv17ZrFJA" />
    <setting id="Channel_1_2" value="1" />
    <setting id="Channel_2_type" value="10" />
    <setting id="Channel_2_1" value="PLjtKOG4KqaHsenqiwSKmzk-FM9q1WR2bh" />
    <setting id="Channel_2_2" value="2" />
    <setting id="LastResetTime" value="1381449101" />
    <setting id="Channel_1_3" value="" />
    <setting id="Channel_1_4" value="" />
    <setting id="Channel_4_type" value="10" />
    <setting id="Channel_4_1" value="PLjtKOG4KqaHvLHVxuO5EywsehtLu5FfGM" />
    <setting id="Channel_4_2" value="2" />
    <setting id="Channel_4_3" value="" />
    <setting id="Channel_4_4" value="" />
    <setting id="Channel_1_time" value="251819" />
    <setting id="Channel_2_time" value="251819" />
    <setting id="LastExitTime" value="1381695654" />
    <setting id="Channel_1_changed" value="False" />
    <setting id="Channel_2_changed" value="False" />
    <setting id="Channel_4_changed" value="False" />
    <setting id="Channel_4_time" value="251819" />
    <setting id="Channel_3_type" value="7" />
    <setting id="Channel_3_1" value="C:\Users\XBMC\Videos\TV Shows\Adult Swim\" />
    <setting id="Channel_3_changed" value="False" />
    <setting id="Channel_3_time" value="251819" />
    <setting id="Channel_13_type" value="9999" />
    <setting id="Channel_13_1" value="" />
    <setting id="Channel_13_2" value="" />
    <setting id="Channel_13_3" value="" />
    <setting id="Channel_13_4" value="" />
    <setting id="Channel_5_type" value="7" />
    <setting id="Channel_5_1" value="C:\Users\XBMC\Videos\TV\" />
    <setting id="Channel_5_changed" value="False" />
    <setting id="Channel_5_time" value="251819" />
</settings>

I don't have much on my settings2 file but the channel is channel 2. I decided just to post the whole thing.

And I'm guessing its working fine on your end so let's see where I messed it up, lol.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 45 Vote(s) - 4.29 Average


Messages In This Thread
RE: [FORK] - by jcaa6479 - 2013-07-16, 23:25
Re: RE: - by bry - 2013-07-19, 08:42
Audio Muting Consistently ? - by gjwAudio - 2013-08-18, 08:25
PTVL Anomalies... - by gjwAudio - 2013-08-25, 01:15
Help Find The BAD Channel... - by gjwAudio - 2013-08-27, 02:12
RE: - by DLWhittet - 2013-10-13, 02:48
RE: [FORK] "PseudoTV Live" w/ LiveTV, InternetTV and added Strm Support - by DLWhittet - 2013-10-13, 22:33
Problems with Pseudo TV Live - by media-mogul - 2013-11-07, 22:45
Setup wifi cam stream - by rebelmaveric19 - 2013-12-12, 00:54
Black Screen - by Antisthenes - 2014-03-03, 02:06