Thread Closed
[OLD/CLOSED] PseudoTV Live - Set-Top box solution
(2013-10-23, 00:13)pünktchen Wrote:
(2013-10-22, 21:20)Lunatixz Wrote:
(2013-10-22, 20:40)mzup Wrote: Not using preview file.

https://www.dropbox.com/s/lcphyvny4tc3jvy/xbmc.log

Have just one type 8 channel set up for espn2. Used scilz link so I know stream works. When I open PTVL it goes to black screen after it updates the channels.

A black screen always indicates a problem with your xmltv file... are you using a xmltv file? did you verify the xmltv has information matching the channel id?

This is fixed in my latest being pushed this week... no more black screen, but if your channel is setup incorrectly or missing it's xmltv data it will be skipped...

Same problem here with channeltype 8, xmltv and lastes git master.
I have als the same exception in my xbmc.log like "mzup".
The channel id i use is 100% correct!

Log? did you set the xmltv path in PTVL settings ?.... ahh I know why...

you're not using the standardized xmltv format... don't use encoding="UTF-8"?> use encoding="ISO-8859-1"?>
This should be the default setting for all xmltv grabbers, make sure you didn't select utf-8, delete current xmltv and rebuild. Make sure it was encoded properly.
Image Lunatixz - Kodi / Beta repository
Image PseudoTV - Forum | Website | Youtube | Twitter | Help?
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 45 Vote(s) - 4.29 Average


Messages In This Thread
RE: [FORK] - by jcaa6479 - 2013-07-16, 23:25
Re: RE: - by bry - 2013-07-19, 08:42
Audio Muting Consistently ? - by gjwAudio - 2013-08-18, 08:25
PTVL Anomalies... - by gjwAudio - 2013-08-25, 01:15
Help Find The BAD Channel... - by gjwAudio - 2013-08-27, 02:12
RE: - by DLWhittet - 2013-10-13, 02:48
RE: [FORK] "PseudoTV Live" w/ LiveTV, InternetTV and added Strm Support - by Lunatixz - 2013-10-23, 00:40
Problems with Pseudo TV Live - by media-mogul - 2013-11-07, 22:45
Setup wifi cam stream - by rebelmaveric19 - 2013-12-12, 00:54
Black Screen - by Antisthenes - 2014-03-03, 02:06