Thread Closed
[OLD/CLOSED] PseudoTV Live - Set-Top box solution
(2013-11-09, 16:59)Lunatixz Wrote:
(2013-11-09, 11:35)gjwAudio Wrote: ...I changed the USTVnow Quality setting to its lowest value (400kbps), verified my login credentials were correct, and tried the plugin by itself. No luck. Clicking on any "Live" channel gets the dreaded "Playback failed" message box.
The problem is with autotune, not ustvnow... I'm looking into the problem...

Hi Luna

Forgive me for not being clear enough... I cannot get the USTVnow plugin to work - even at 400kbps. Launched by itself, it refuses to play any channels.

I suspect in my case it's causing PTVL to crash - but I can't interpret the log, so I'm at the mercy of those who can.

Let me say Thank You again, for working so hard to create "the perfect cable box replacement" !! I cannot roll the xbmc computer out to the family till I get this wonderful interface working No

Cheers
::  LibreELEC 9.0.0 RELEASE - Generic x86_64  ::  Intel 847 NUC  ::  KVR1333D3S9/4G  ::  Kingston SMS200S3/30G mSATA  ::  MS 1044 MCE keyboard  ::  GP-IR02BK remote  ::  Xonfluence  ::  10.9TiB on FreeNAS v11.1-U7 (RAID-Z2)  ::
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 45 Vote(s) - 4.29 Average


Messages In This Thread
RE: [FORK] - by jcaa6479 - 2013-07-16, 23:25
Re: RE: - by bry - 2013-07-19, 08:42
Audio Muting Consistently ? - by gjwAudio - 2013-08-18, 08:25
PTVL Anomalies... - by gjwAudio - 2013-08-25, 01:15
Help Find The BAD Channel... - by gjwAudio - 2013-08-27, 02:12
RE: - by DLWhittet - 2013-10-13, 02:48
Problems with Pseudo TV Live - by media-mogul - 2013-11-07, 22:45
RE: [FORK] "PseudoTV Live" w/ LiveTV, InternetTV and added Strm Support - by gjwAudio - 2013-11-09, 18:25
Setup wifi cam stream - by rebelmaveric19 - 2013-12-12, 00:54
Black Screen - by Antisthenes - 2014-03-03, 02:06