Thread Closed
[OLD/CLOSED] PseudoTV Live - Set-Top box solution
(2013-11-27, 02:07)blazin912 Wrote:
(2013-11-27, 01:38)Lunatixz Wrote:
(2013-11-27, 01:25)blazin912 Wrote: Well just tried this, looks like settings2.xml has changed format..

Think I got that figured out, but my EPG won't load at all.

Here's my testing version of settings2.xml

I turned off channel sharing as well to ensure it does not get updated from my slave HTPC.

Any thoughts? Feel like I need to re-educate myself on this, which was what I was hoping to prevent Sad

Code:
<setting id="Version" value="2.1.0" />
    <setting id="Channel_2_type" value="8" />
    <setting id="Channel_2_1" value="XXXXXX.tmsdatadirect.com" />
    <setting id="Channel_2_2" value="hdhomerun://XXXXXXXX/tuner0?channel=8vsb:503000000&program=3" />
    <setting id="Channel_2_3" value="xmltv" />
    <setting id="Channel_2_rulecount" value="2" />
    <setting id="Channel_2_changed" value="False" />
    <setting id="Channel_2_time" value="0" />
    <setting id="Channel_2_rule_1_id" value="1" />
    <setting id="Channel_2_rule_1_opt_1" value="PBS" />
    <setting id="Channel_2_rule_2_id" value="13" />
    <setting id="Channel_2_rule_2_opt_1" value="1" />
    <setting id="LastResetTime" value="1385508157" />
    <setting id="Channel_2_SetResetTime" value="1385594375" />
LOG?

I'll grab one the next time through, had to revert to the old version to keep the WAF high, next time i'll try it out on the slave system so I have more time to fudge around without impacting her tv schedule Smile Just wanted to shoot it past you to see if there was an obvious issue when migrating from version 0.1.0 to the latest master build.

Config looks fine, just make sure your "xmltv" is the name of the file (without extension) and path in settings is correct.

Change:

<setting id="Channel_2_changed" value="False" />

To:

<setting id="Channel_2_changed" value="True" />
Image Lunatixz - Kodi / Beta repository
Image PseudoTV - Forum | Website | Youtube | Twitter | Help?
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 45 Vote(s) - 4.29 Average


Messages In This Thread
RE: [FORK] - by jcaa6479 - 2013-07-16, 23:25
Re: RE: - by bry - 2013-07-19, 08:42
Audio Muting Consistently ? - by gjwAudio - 2013-08-18, 08:25
PTVL Anomalies... - by gjwAudio - 2013-08-25, 01:15
Help Find The BAD Channel... - by gjwAudio - 2013-08-27, 02:12
RE: - by DLWhittet - 2013-10-13, 02:48
Problems with Pseudo TV Live - by media-mogul - 2013-11-07, 22:45
RE: [FORK] "PseudoTV Live" w/ LiveTV, InternetTV and added Strm Support - by Lunatixz - 2013-11-27, 02:49
Setup wifi cam stream - by rebelmaveric19 - 2013-12-12, 00:54
Black Screen - by Antisthenes - 2014-03-03, 02:06