Thread Closed
[OLD/CLOSED] PseudoTV Live - Set-Top box solution
Hi Luna,

Used latest master build and with minimal configuration.
set the autotune to discover USTVNOW, found the channels correctly:
Code:
<settings>
    <setting id="Channel_1_type" value="8" />
    <setting id="Channel_1_time" value="0" />
    <setting id="Channel_1_1" value="I27.28460898.microsoft.com" />
    <setting id="Channel_1_2" value="plugin://plugin.video.ustvnow/?name=ABC&mode=play" />
    <setting id="Channel_1_3" value="ustvnow" />
    <setting id="Channel_1_rulecount" value="1" />
    <setting id="Channel_1_rule_1_id" value="1" />
    <setting id="Channel_1_rule_1_opt_1" value="ABC USTVNOW" />
    <setting id="Channel_1_changed" value="False" />
    <setting id="LastExitTime" value="1386101329" />
    <setting id="Channel_2_type" value="8" />
    <setting id="Channel_2_time" value="0" />
    <setting id="Channel_2_1" value="I21.28459588.microsoft.com" />
    <setting id="Channel_2_2" value="plugin://plugin.video.ustvnow/?name=CBS&mode=play" />
    <setting id="Channel_2_3" value="ustvnow" />
    <setting id="Channel_2_rulecount" value="1" />
    <setting id="Channel_2_rule_1_id" value="1" />
    <setting id="Channel_2_rule_1_opt_1" value="CBS USTVNOW" />
    <setting id="Channel_2_changed" value="False" />
    <setting id="Channel_3_type" value="8" />
    <setting id="Channel_3_time" value="0" />
    <setting id="Channel_3_1" value="I15.28461494.microsoft.com" />
    <setting id="Channel_3_2" value="plugin://plugin.video.ustvnow/?name=CW&mode=play" />
    <setting id="Channel_3_3" value="ustvnow" />
    <setting id="Channel_3_rulecount" value="1" />
    <setting id="Channel_3_rule_1_id" value="1" />
    <setting id="Channel_3_rule_1_opt_1" value="CW USTVNOW" />
    <setting id="Channel_3_changed" value="True" />
    <setting id="Channel_4_type" value="8" />
    <setting id="Channel_4_time" value="0" />
    <setting id="Channel_4_1" value="I43.28457987.microsoft.com" />
    <setting id="Channel_4_2" value="plugin://plugin.video.ustvnow/?name=FOX&mode=play" />
    <setting id="Channel_4_3" value="ustvnow" />
    <setting id="Channel_4_rulecount" value="1" />
    <setting id="Channel_4_rule_1_id" value="1" />
    <setting id="Channel_4_rule_1_opt_1" value="FOX USTVNOW" />
    <setting id="Channel_4_changed" value="True" />
    <setting id="Channel_5_type" value="8" />
    <setting id="Channel_5_time" value="0" />
    <setting id="Channel_5_1" value="I8.28460167.microsoft.com" />
    <setting id="Channel_5_2" value="plugin://plugin.video.ustvnow/?name=NBC&mode=play" />
    <setting id="Channel_5_3" value="ustvnow" />
    <setting id="Channel_5_rulecount" value="1" />
    <setting id="Channel_5_rule_1_id" value="1" />
    <setting id="Channel_5_rule_1_opt_1" value="NBC USTVNOW" />
    <setting id="Channel_5_changed" value="True" />
    <setting id="Channel_6_type" value="8" />
    <setting id="Channel_6_time" value="0" />
    <setting id="Channel_6_1" value="I33.28455626.microsoft.com" />
    <setting id="Channel_6_2" value="plugin://plugin.video.ustvnow/?name=PBS&mode=play" />
    <setting id="Channel_6_3" value="ustvnow" />
    <setting id="Channel_6_rulecount" value="1" />
    <setting id="Channel_6_rule_1_id" value="1" />
    <setting id="Channel_6_rule_1_opt_1" value="PBS USTVNOW" />
    <setting id="Channel_6_changed" value="True" />
    <setting id="Channel_7_type" value="8" />
    <setting id="Channel_7_time" value="0" />
    <setting id="Channel_7_1" value="I238.28455933.microsoft.com" />
    <setting id="Channel_7_2" value="plugin://plugin.video.ustvnow/?name=My9&mode=play" />
    <setting id="Channel_7_3" value="ustvnow" />
    <setting id="Channel_7_rulecount" value="1" />
    <setting id="Channel_7_rule_1_id" value="1" />
    <setting id="Channel_7_rule_1_opt_1" value="MY9 USTVNOW" />
    <setting id="Channel_7_changed" value="True" />
    <setting id="Channel_8_type" value="7" />
    <setting id="Channel_8_time" value="0" />
    <setting id="Channel_8_1" value="http://whufclee.googlecode.com/svn/whufclee_public/TVGuides/DixieDean/Streams/" />
    <setting id="Channel_8_rulecount" value="1" />
    <setting id="Channel_8_rule_1_id" value="1" />
    <setting id="Channel_8_rule_1_opt_1" value="InternetTV Strms" />
    <setting id="Channel_8_changed" value="True" />
    <setting id="LastResetTime" value="1386101777" />
</settings>

and its seems that when the PTVL is loading the channels and get timeout.
needless to say ive deployed the USTVNOW plugin according to page 1 and from the plugin itself its working fine.
ive noticed that when im using USTVNOW plugin directly, sometimes the channel takes time to load, so maybe the PTVL timeout is too short? just a guess.

DEBUG of xbmc.log:
http://pastebin.com/n5UikHh7


btw, did you removed the donor configuration section? can't find it.

thanks!
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 45 Vote(s) - 4.29 Average


Messages In This Thread
RE: [FORK] - by jcaa6479 - 2013-07-16, 23:25
Re: RE: - by bry - 2013-07-19, 08:42
Audio Muting Consistently ? - by gjwAudio - 2013-08-18, 08:25
PTVL Anomalies... - by gjwAudio - 2013-08-25, 01:15
Help Find The BAD Channel... - by gjwAudio - 2013-08-27, 02:12
RE: - by DLWhittet - 2013-10-13, 02:48
Problems with Pseudo TV Live - by media-mogul - 2013-11-07, 22:45
RE: [FORK] "PseudoTV Live" w/ LiveTV, InternetTV and added Strm Support - by oferprtz - 2013-12-03, 22:25
Setup wifi cam stream - by rebelmaveric19 - 2013-12-12, 00:54
Black Screen - by Antisthenes - 2014-03-03, 02:06