Thread Closed
[OLD/CLOSED] PseudoTV Live - Set-Top box solution
(2013-12-05, 05:12)Lunatixz Wrote:
(2013-12-05, 04:13)photo848 Wrote:
(2013-12-05, 03:44)photo848 Wrote: Luna,

I now realize that it's not just the Live TV channels that buffer but also the You Tube Channels. Anything that is identified as Channel_Type Value=11 seems to work fine but the You Tube Value=10 or the Live TV Value=8 buffers. I am kind of at a loss as to what my next steps are. Have you seen or encountered anything like this or have any ideas on how I can correct this? The videos only play about 3 seconds before buffering so unable to really use like that. Interestingly though both Live TV and just using the standalone You Tube plugin works fine outside of PTVL. If it's not due to PTVL does anyone else running Openelec have any ideas?

Thanks!

Here is the latest log file if that helps at all -> http://pastebin.com/yPChGdB8

I hate to repeat myself... but buffering issues have nothing to do with PTVL...
If you say they play fine outside PTVL, than your system is to slow to run PTVL!

I went back through all the pages and found in post #529 a suggestion to disable the cache in the You Tube plugin so I tried and it worked! The You Tube channels play great now. I really don't think my system is too slow but there could be a conflict somewhere.
I updated to your latest master tonight but I am still unable to load Live Tv Channels. The only version so far that successfully loaded them for me was the on you put up in post #1401 from the other day. Is there any difference between the latest master and that version that would cause the Live TV channels not to load for me in the latest master?
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 45 Vote(s) - 4.29 Average


Messages In This Thread
RE: [FORK] - by jcaa6479 - 2013-07-16, 23:25
Re: RE: - by bry - 2013-07-19, 08:42
Audio Muting Consistently ? - by gjwAudio - 2013-08-18, 08:25
PTVL Anomalies... - by gjwAudio - 2013-08-25, 01:15
Help Find The BAD Channel... - by gjwAudio - 2013-08-27, 02:12
RE: - by DLWhittet - 2013-10-13, 02:48
Problems with Pseudo TV Live - by media-mogul - 2013-11-07, 22:45
RE: [FORK] "PseudoTV Live" w/ LiveTV, InternetTV and added Strm Support - by photo848 - 2013-12-05, 05:35
Setup wifi cam stream - by rebelmaveric19 - 2013-12-12, 00:54
Black Screen - by Antisthenes - 2014-03-03, 02:06