Thread Closed
[OLD/CLOSED] PseudoTV Live - Set-Top box solution
(2014-02-28, 07:26)Lunatixz Wrote:
(2014-02-28, 07:24)modular511 Wrote: So, Lunatixz do you know why the original Ptv works with all my shows on all my pc's with the .nfo file lacking a runtime but yours doesn't?

Yea, you're doing something wrong Wink
The original PTV doesn't use nfos at all... And only uses strms found in the library. My build does the same but falls back to NFO parsing if no info is found...

I figured lol. I am super confused because I am streaming the same media from a server to 3 other computers two use the original the last uses your new version. If your build does the same how do the two computers using the same library and the old version work fine? wouldn't that mean the strms were present in my library? EDIT: Ok so I'm really confused now. It works on the other computers fine, I installed the original on this pc and I have the same issue. Any easy way to add the info I am lacking? Thanks for all the help. Get me working and I'll slip something into that donate link. Haha. Alternatively, Is their any ways to ignore all of my local .nfo files I have and just grab fresh ones for everything from within xbmc without doing it manually for each show?
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 45 Vote(s) - 4.29 Average


Messages In This Thread
RE: [FORK] - by jcaa6479 - 2013-07-16, 23:25
Re: RE: - by bry - 2013-07-19, 08:42
Audio Muting Consistently ? - by gjwAudio - 2013-08-18, 08:25
PTVL Anomalies... - by gjwAudio - 2013-08-25, 01:15
Help Find The BAD Channel... - by gjwAudio - 2013-08-27, 02:12
RE: - by DLWhittet - 2013-10-13, 02:48
Problems with Pseudo TV Live - by media-mogul - 2013-11-07, 22:45
Setup wifi cam stream - by rebelmaveric19 - 2013-12-12, 00:54
RE: [FORK] "PseudoTV Live" w/ LiveTV, InternetTV and added Strm Support - by modular511 - 2014-02-28, 08:33
Black Screen - by Antisthenes - 2014-03-03, 02:06