Thread Closed
[OLD/CLOSED] PseudoTV Live - Set-Top box solution
(2014-08-27, 16:46)ShayneOSU Wrote: "Play Shows In Order" seems to be working on some of my channels (or for certain shows, perhaps) but not on others. All of my channels are TV Network channels that were automatically created. I verified that the rule is present on every channel, and I triggered a reset. On some channels, a series will correctly go "S01E01, S01E02", etc, but on others, it skips around. I also verified that XBMC has all of the 'skipped' episodes scanned in correctly. Anyone else run into something like this?

This has been mentioned a number of times, and is a staple question in post 3's faq. Please take the time to read the first three posts before posting a question... thats all I ask Smile enjoy...

(2014-08-27, 16:44)bigpanda Wrote: Done ......

I need more information channel 15 example does not add up with your log...

Please let me know exact channel number, make sure you run forcechannelrest and send that log...

Also please detail what the problem is. Since the log doesn't show anything wrong...

Thanks
Image Lunatixz - Kodi / Beta repository
Image PseudoTV - Forum | Website | Youtube | Twitter | Help?
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 45 Vote(s) - 4.29 Average


Messages In This Thread
RE: [FORK] - by jcaa6479 - 2013-07-16, 23:25
Re: RE: - by bry - 2013-07-19, 08:42
Audio Muting Consistently ? - by gjwAudio - 2013-08-18, 08:25
PTVL Anomalies... - by gjwAudio - 2013-08-25, 01:15
Help Find The BAD Channel... - by gjwAudio - 2013-08-27, 02:12
RE: - by DLWhittet - 2013-10-13, 02:48
Problems with Pseudo TV Live - by media-mogul - 2013-11-07, 22:45
Setup wifi cam stream - by rebelmaveric19 - 2013-12-12, 00:54
RE: [FORK] "PseudoTV Live" w/ LiveTV, InternetTV and added Strm Support - by Lunatixz - 2014-08-27, 16:56
Black Screen - by Antisthenes - 2014-03-03, 02:06