OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 2
(2013-08-26, 11:47)evanspae Wrote: This is a bug both I and doveman2 and others have posted on this see posts #438, #449 and #450.
According to XBMC wiki it should be possible to cut and paste desired guisettings into advancedsettings which should then take precedence. This works for the locale time settings but I have tried this approach with resolution and pixel ratio and other settings with no joy. If the Pi is rebooted I am back to square one (or should I say 0.5 pixel ratio!) with the same problem as you and others.

Oh wow it's on the page before my post too. I am just too dumb. Thanks for clarifying that and I'll wait for the fix. Sorry.

I just installed rbe's latest Frodo branch and I was wondering if you could help me with this one. This is showing when my OpenElec boots up and some other line that disappears too fast for me to read what it is

can't open : /sbin/init/ line 49 var/config/settings.conf

Thanks for the help in advance.

(2013-08-26, 11:56)Trickname Wrote: No problem with that here, try to tell your TV to scan (auto) setting

Can you please clarify this?


Messages In This Thread
AW: RE: - by DieterLumpen - 2013-07-29, 20:50
include guires switch? - by hpbaxxter - 2013-08-01, 21:46
RE: dual audio?? - by pootler - 2013-08-03, 17:13
Help, watch 3D Film on Non 3D TV - by unix72 - 2013-08-09, 12:39
Remote Controllers - by tfft - 2013-08-14, 09:11
rbej repeatable crash - by RichG - 2013-08-19, 12:43
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 2 - by Squall13 - 2013-08-26, 16:03
New Tester - by theneverstill - 2013-10-03, 17:16