OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 2
(2013-09-03, 21:19)chrlau5 Wrote: Live TV with Mediaportal as backend with IPTV channels and then start playback causes the RPI to reboot 99% of the time.
Sometimes after rebooting it can start the same channels as the one just causing the reboot. It just says "Working" and then with a second or 2 it restarts XBMC.
Other times it says working for a sec. or two and then nothing happens and the system is not frozen and I can just try again sometimes with same result other times it restarts XBMC.

When Live TV is working there are no problems changing channels.

Could anyone look at my logs and someone maybe fix this problem? Would be so awesome to use them at my childrens rooms for tv playback.

Logs: https://drive.google.com/folderview?id=0...sp=sharing

I don't have the answer for you I'm afraid but just the other, using a recent Gotham build, I had the Mediaportal PVR working fine with one PC as the server but when I changed it to another PC it was rebooting the RPi for me too every time I tried to start a channel. I think I managed to fix it by re-installing MP (1.5pre) on the PC as well as the TVServerXBMC plugin on the PC, so you might want to try that.

I was only using Freeview though, not IPTV, so it might not be the solution for you.


Messages In This Thread
AW: RE: - by DieterLumpen - 2013-07-29, 20:50
include guires switch? - by hpbaxxter - 2013-08-01, 21:46
RE: dual audio?? - by pootler - 2013-08-03, 17:13
Help, watch 3D Film on Non 3D TV - by unix72 - 2013-08-09, 12:39
Remote Controllers - by tfft - 2013-08-14, 09:11
rbej repeatable crash - by RichG - 2013-08-19, 12:43
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 2 - by doveman2 - 2013-09-03, 22:17
New Tester - by theneverstill - 2013-10-03, 17:16