OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 2
(2013-12-05, 16:14)Trixster Wrote: I still can't get the pixel ratio to stick at 1.0000. I've tried editing guisettings too but unfortunately the 'edit' does not survive a reboot. The setting just goes back to 0.50000. I've tried adding the settings for the resolutions I'm interested in into advancedsettings but it still does not work.

I've disabled every possible addon, to no avail. I've tried removing Confluence Modified and have gone back to vanilla Confluence and the problem remains the same.

As per my previous posts only way is to delete guisettings, reboot (which will reset pixel ratio to 1.0 but destroys all user settings!) and start again...
Only problem with this is it it hangs!! Back to square 1 (no pun intended)! Such a shame as like others I am now just on the verge of ditching PC clients in favour of pi's
Location UK; Media server Windows 7 with ArgusTV 2.3 with TBS6981 DVB-S2 x4 and DVB-T x 2:All network connections cabled on 1Gb router Raspberry Pi2 1GB x 2; RPI 3 x1; PiB+512MB x 3; TV Samsung 55" C8000; AV Denon AVR X2200W


Messages In This Thread
AW: RE: - by DieterLumpen - 2013-07-29, 20:50
include guires switch? - by hpbaxxter - 2013-08-01, 21:46
RE: dual audio?? - by pootler - 2013-08-03, 17:13
Help, watch 3D Film on Non 3D TV - by unix72 - 2013-08-09, 12:39
Remote Controllers - by tfft - 2013-08-14, 09:11
rbej repeatable crash - by RichG - 2013-08-19, 12:43
New Tester - by theneverstill - 2013-10-03, 17:16
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 2 - by evanspae - 2013-12-05, 17:46