OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 2
So.. here's what the Debug Log says about my scrape-problem:

18:55:08 T:2837382224 NOTICE: Thread VideoInfoScanner start, auto delete: false
18:55:09 T:2936501328 DEBUG: CecLogMessage - command 'POLL' was not acked by the controller
18:55:09 T:2936501328 DEBUG: CecLogMessage - >> POLL not sent
18:55:09 T:3044200976 DEBUG: ------ Window Init (DialogExtendedProgressBar.xml) ------
18:55:09 T:2837382224 NOTICE: VideoInfoScanner: Starting scan ..
18:55:09 T:2837382224 DEBUG: CAnnouncementManager - Announcement: OnScanStarted from xbmc
18:55:09 T:2837382224 DEBUG: GOT ANNOUNCEMENT, type: 16, from xbmc, message OnScanStarted
18:55:09 T:2837382224 ERROR: Exists - Unhandled exception
18:55:09 T:2837382224 ERROR: Exists - Error checking for nfs://10.0.0.4/mnt/HD/HD_a2/TV/
18:55:09 T:2837382224 WARNING: Process directory 'nfs://10.0.0.4/mnt/HD/HD_a2/TV/' does not exist - skipping scan.
18:55:09 T:2837382224 NOTICE: VideoInfoScanner: Finished scan. Scanning for video info took 00:00

The source DOES exist! And the older build from rbej is scraping/scanning through it perfectly. Sad

Perhaps NFS is broken?


Messages In This Thread
AW: RE: - by DieterLumpen - 2013-07-29, 20:50
include guires switch? - by hpbaxxter - 2013-08-01, 21:46
RE: dual audio?? - by pootler - 2013-08-03, 17:13
Help, watch 3D Film on Non 3D TV - by unix72 - 2013-08-09, 12:39
Remote Controllers - by tfft - 2013-08-14, 09:11
rbej repeatable crash - by RichG - 2013-08-19, 12:43
New Tester - by theneverstill - 2013-10-03, 17:16
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 2 - by FattyMcDirty - 2013-12-06, 20:01