OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 2
(2014-02-11, 10:39)Dimitriss Wrote:
(2014-02-11, 09:57)vprasinos Wrote: The new fix pushed by popcornmix does not work for my files. Here are my issues:

1. Non-packed avis which were judder-problematic with official 3.2.4 were corrected to absolute perfection with previous milhouse builds. The new r17688 with popcorn's fixed timestamp kernels has broken this perfection. Non-packed avis now have judder again. The strange thing is that if I start the file from the beginning there is no judder, but if I resume from a position inside the movie (as I do to test the panning scenes at stake) the judder re-appears! This happens for one time and then if I start the movie for the second time, the judder is always there!! So strange!

2. Packed avis are still not fixed. I am talking not for just a file but for a lot of movies. The situation has improved though from the previous build. It seems like judder-free perfection was drawn from the previous build towards the new one from non-packed to the packed avis. I also managed once or twice (with interlace on) to achieve almost flawless playback to the packed ones.

So for me problem is still not solved. All of the above files play perfectly fine on my Samsung plasma TV internal media player and the PC. Is there a setting I can try? Do you need a sample of the movies?

Also if I context-menu the movie and "Play with..." dvdplayer the movies plays in fast forward while the sound is ok and then cut...

Hey, you said that all the files play perfectly fine without any judder on your samsung tv media player. All internal media players apply pulldown and the movies are displayed @60hz so it's impossible that the playback is flawless.
What player are you using omxplayer or dvdplayer ? in dvdplayer i'm also getting some judder mostly when a scene changes, maybe it has something to do with the keyframe.

It's not impossible, obviously the internal media player and the PC handle bad timestamps in a different manner than openelec. I'm using omxplayer, dvdplayer gives me a strange behaviour of fast forward with sound playing ok.


Messages In This Thread
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 2 - by vprasinos - 2014-02-11, 12:41
AW: RE: - by DieterLumpen - 2013-07-29, 20:50
include guires switch? - by hpbaxxter - 2013-08-01, 21:46
RE: dual audio?? - by pootler - 2013-08-03, 17:13
Help, watch 3D Film on Non 3D TV - by unix72 - 2013-08-09, 12:39
Remote Controllers - by tfft - 2013-08-14, 09:11
rbej repeatable crash - by RichG - 2013-08-19, 12:43
New Tester - by theneverstill - 2013-10-03, 17:16