OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 2
Hi all,

I've searched both this forum and the openelec.tv forum trying to get my wifi adapter working. It looks like the adapter won't start when I check the messages in dmesg. I've tried all the latest builds from: http://snapshots.openelec.tv/ and from this topic I've tried the Milhouse builds. The message I get is:

Code:
[    3.046701] usb 1-1.3: new high-speed USB device number 5 using dwc_otg
[    3.141620] usb 1-1.3: New USB device found, idVendor=050d, idProduct=21f2
[    3.141659] usb 1-1.3: New USB device strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=3
[    3.141678] usb 1-1.3: Product: Belkin Wireless Adapter
[    3.141697] usb 1-1.3: Manufacturer: Realtek
[    3.141713] usb 1-1.3: SerialNumber: 00e04c000001

And after this, nothing happens. When I look into the settings of Openelec, nothing is detected either.

Am I doing something wrong, other than buying the stupid ISW N300 obviously Confused Or is there a way to force a specific USB device to use a driver (RTL8192CU) ?

Thanks in advance!

Regards, Paul


Messages In This Thread
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 2 - by Paul_dH - 2014-04-07, 21:57
AW: RE: - by DieterLumpen - 2013-07-29, 20:50
include guires switch? - by hpbaxxter - 2013-08-01, 21:46
RE: dual audio?? - by pootler - 2013-08-03, 17:13
Help, watch 3D Film on Non 3D TV - by unix72 - 2013-08-09, 12:39
Remote Controllers - by tfft - 2013-08-14, 09:11
rbej repeatable crash - by RichG - 2013-08-19, 12:43
New Tester - by theneverstill - 2013-10-03, 17:16