OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 2
(2014-04-12, 19:56)marcavatar Wrote: Hello, I installed the new generation OpenELEC 20140411 0411b and I noticed a delay of frame refresh rates in both 1080p HD video mkv 720p (slows down the film when the video sequence speeds up), I have tried different video that ran before without problems . Perhaps it is due to the fact that you have added the new frequency at 23.98? I use the setting automatically based on the file that I play, when you first started out HD video was set automatically to 24 while for the SD video was set to 50. Use a TV PANASONIC VT20 and upload frequency to 60.50 and 24 fps, maybe depends on it? Someone noticed these problems besides me? Sorry if sometimes you break the boxes but being a development build I try to do this with the problems I will prensentano occasionally.

I haven't really understood what you are describing. Could you upload a video to youtube of what you are seeing?

Can you also test with the previous Milhouse build and confirm the problem is new to this build.


Messages In This Thread
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 2 - by popcornmix - 2014-04-12, 20:01
AW: RE: - by DieterLumpen - 2013-07-29, 20:50
include guires switch? - by hpbaxxter - 2013-08-01, 21:46
RE: dual audio?? - by pootler - 2013-08-03, 17:13
Help, watch 3D Film on Non 3D TV - by unix72 - 2013-08-09, 12:39
Remote Controllers - by tfft - 2013-08-14, 09:11
rbej repeatable crash - by RichG - 2013-08-19, 12:43
New Tester - by theneverstill - 2013-10-03, 17:16