Thread Closed
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 3 (Kodi 14.0)
(2014-10-04, 13:04)popcornmix Wrote:
(2014-10-04, 10:40)tech242 Wrote: Since I have updated a few times in the last few days, I tried going back to versions that I KNOW worked, but I'm still seeing the issue. Any ideas?

Here's a complete log file: http://xbmclogs.com/show.php?id=309891

Can you try renaming .xbmc (e.g. to .xbmc_backup) and restarting. That will rule out any settings/add-ons from causing the problem.

I don't think this is your issue, but remove:
Code:
<gui>
                                                <algorithmdirtyregions>1</algorithmdirtyregions>
                                                <visualizedirtyregions>false</visualizedirtyregions>
                                                <nofliptimeout>0</nofliptimeout>
                                              </gui>
which is just wrong for a GL ES platform.
Also this will make your jpeg decode *slower* - remove it.
Code:
<useddsfanart>true</useddsfanart>

Assuming your network is wired, I'd also remove the buffermode settings.

Renamed the .xbmc folder and rebooted. After new .xbmc folder was created, added advancedsettings.xml so I could set loglevel. Everything else left untouched, and still I got the stuttering and identical error messages. New log uploaded here: http://xbmclogs.com/show.php?id=310224 (please note that log is from after I updated from 0924 to 1004 but results are the same in both versions).

Also tried all the changes to advancedsettings that you suggested (on my original setup), didn't make a difference.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.88 Average


Messages In This Thread
Re: RE: - by Mafarricos - 2014-06-04, 20:21
Live tv issues again - by pootler - 2014-06-04, 23:29
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 3, - by removed151214 - 2014-08-04, 23:38
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 3 - by removed151214 - 2014-08-19, 00:11
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 3 - by removed151214 - 2014-08-21, 20:42
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 3 - by removed151214 - 2014-09-22, 22:20
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 3 - by removed151214 - 2014-09-22, 22:34
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 3 - by removed151214 - 2014-09-22, 22:44
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 3 - by removed151214 - 2014-09-23, 01:12
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 3 - by removed151214 - 2014-09-23, 23:24
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 3 - by removed151214 - 2014-09-25, 01:38
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 3 - by removed151214 - 2014-10-01, 18:12
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 3 - by removed151214 - 2014-10-01, 18:26
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 3 - by tech242 - 2014-10-04, 18:39
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 3 - by removed151214 - 2014-10-05, 01:07
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 3 - by removed151214 - 2014-10-11, 03:48
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 3 - by removed151214 - 2014-10-11, 04:06
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 3 - by removed151214 - 2014-10-11, 11:29


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 3 (Kodi 14.0)4.888
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.