Release - WorldStarHipHop.com

  Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
KingAnt5150 Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Aug 2015
Reputation: 0
Post: #16
The Worldstarhiphop addon is currently not working for me, I don't know why, is there any reason for this? Thanks.
find quote
Skipmode A1 Offline
Skilled Python Coder
Posts: 308
Joined: Mar 2013
Reputation: 25
Post: #17
It should be fixed in version 1.0.2. Version 1.0.2 should be available in Kodi in a day or two.
find quote
KingAnt5150 Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Aug 2015
Reputation: 0
Post: #18
Thank you, this to shall pass (sigh) I watch worldstar every day! will this new version automatically update too? Thank you
find quote
Skipmode A1 Offline
Skilled Python Coder
Posts: 308
Joined: Mar 2013
Reputation: 25
Post: #19
It should automatically update in a bit.
(This post was last modified: 2015-08-06 06:58 by Skipmode A1.)
find quote
Skipmode A1 Offline
Skilled Python Coder
Posts: 308
Joined: Mar 2013
Reputation: 25
Post: #20
v1.0.2/3 (Wednesday, 5 August 2015):

- fixed characterset bug when listing videos
find quote
high247 Offline
Junior Member
Posts: 38
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #21
Thanks for making this great addon for us! One request though could you please add support for the worldstar uncut videos. I believe its just a simple click if you are 18 or over pop up that needs to be made to grab the video url. Thanks again! Cheers!
find quote
Skipmode A1 Offline
Skilled Python Coder
Posts: 308
Joined: Mar 2013
Reputation: 25
Post: #22
I've added it to version 1.0.5. Version 1.0.5 should be available in Kodi in a day or two.
find quote
high247 Offline
Junior Member
Posts: 38
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #23
Thanks just got the update, you the man!
find quote
Skipmode A1 Offline
Skilled Python Coder
Posts: 308
Joined: Mar 2013
Reputation: 25
Post: #24
v1.0.5 (Saturday, 5 September 2015):
- added support for uncut 18+ videos
- changed some utf-8 stuff
find quote
high247 Offline
Junior Member
Posts: 38
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #25
Everything works awesome except list refreshing and/or cache deletion. I have to reboot kodi to see new additions to the video listing after loading it one time. Other then that I can't find any bugs. All videos load and play great. No errors and no crashes.

Keep up the great work. Cheers!
find quote
Skipmode A1 Offline
Skilled Python Coder
Posts: 308
Joined: Mar 2013
Reputation: 25
Post: #26
No problem, enjoy.

I don't know why the list refreshing is not working for you. After playing a video, Kodi automatically refreshes the current page. That seems to work here. It's not something that has to be coded in the addon itself.
(This post was last modified: 2015-09-10 06:06 by Skipmode A1.)
find quote
high247 Offline
Junior Member
Posts: 38
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #27
I'm using kodi 15.1 on android if that has anything to do with it.
find quote
high247 Offline
Junior Member
Posts: 38
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #28
Forgot to mention in last post other addons such as youtube refresh just fine. Cheers!
find quote
high247 Offline
Junior Member
Posts: 38
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #29
Update: It refreshes on Windows so much be kodi android bug. Cheers!?
find quote
asole Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Oct 2015
Reputation: 0
Post: #30
Thanks for the addon.

Just want to mention one problem.

The page wont refresh until i reboot Kodi.

No problem with other addons, for example youtube.

Any way to implement a force refresh when you open the addon or when you move back and forth in the pages?

I'm using Kodi 15.2 on Linux.
find quote
Post Reply