Thread Closed
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 16.0)
#32
(2015-07-08, 02:24)mp1111 Wrote:
(2015-07-08, 02:13)Milhouse Wrote: To be honest 110ms from the west coast USA via the Atlantic to Switzerland isn't at all shabby, are you sure you're not simply seeing packet loss?

Although other than discussing this, there's really nothing I can do as I have no control over the server infrastructure, and as far as I can tell it's working fine - has this problem started only recently? Maybe others can chime in if they're also having slow download problems, or if any other US-based users are *not* having download problems.

Maybe it's something to do with whoever is taking a pair of shears to telecommunications fibre in your local...

Hi,

This started to happen 2 days ago. Until then, I had very good download speed while downloading from your host.

Right when you dropped support to PVR. When I tried to download "the fix" yesterday I realized my new speed.

If I am the only one with this issue- sorry....

I still will download your builds and testSmile

Keep up the good work, here man...

Cheers.

I just downloaded build 707 without issue. I'm on the east coast.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 10 Vote(s) - 5 Average


Messages In This Thread
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 16.0) - by DistantSynAck - 2015-07-08, 02:37
Bluetooth on #1003 - by cdvreede - 2015-10-13, 11:08
Re: RE: Bluetooth on #1003 - by Milhouse - 2015-10-13, 13:24


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 16.0)510