Thread Closed
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 16.0)
(2015-09-26, 19:07)doveman2 Wrote: Still seem to be issues with the EPG (build #918). I went to set a recording today but the EPG was showing programmes from yesterday (Friday) and going back to the main menu and then to the EPG again didn't fix it, nor did disabling the tvh client addon and re-enabling it. I cleared the data in the end but now it doesn't show any programmes, so I just have to hope it populates before the programme I want to record is on this evening.

Hmm, just checked in the tvh browser interface and it's not showing my tuners at all anymore, so maybe there's a bug in one of the recent builds that's causing that. I'll try the latest and then work my way backwards to see what I can find.

Seems to be hardware. I went back to #908, which I know was working, removed "dwc_otg.fiq_fsm_mask=0xF" from cmdline.txt and removed the line from /etc/modprobe.d/dvbt.conf that I'd added to try and disable the tuners IR sensor in an attempt to fix my stuttering problems (which turned out to be caused by the other IR dongle I was using) and nothing helped. Even though I'd pulled the power to the RPi, which is powering the hub the tuner is plugged into to, after I disconnected the tuner from the hub and plugged it directly into the RPi it showed up, so I plugged it back into the hub and it's working in that again now. So I guess it needed power-cycling for some reason and cutting the power to the RPi briefly wasn't enough.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 10 Vote(s) - 5 Average


Messages In This Thread
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 16.0) - by doveman2 - 2015-09-26, 22:35
Bluetooth on #1003 - by cdvreede - 2015-10-13, 11:08
Re: RE: Bluetooth on #1003 - by Milhouse - 2015-10-13, 13:24


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 16.0)510