Thread Closed
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 16.0)
(2015-10-29, 11:13)da-anda Wrote:
(2015-10-29, 00:51)PpenoO Wrote: Hi, I got blackscreen right after a specific 3D film is selected for play. Strange is that I encounter the same issue with 2 different releases of this movie fim. After few frames Kodi switches to black screen and the only thing which helps is to unplug the power cable from Pi2. You can find the logfile here.
Have you enabled "use fullframe 3D modes" in video acceleration settings? Disable it and try again. If this is your issue, then your TV doesn't support this mode in your GUI refresh rate. Try switching the GUI refresh rate to 24Hz, enable fullframe 3D and try again. AFAIK this is a bug that needs a fix (-> don't use GUI fps on 3D modes but movie fps). Popcornmix already knows about it as we tackled the issue down me testing different combinations.

I have a Sony KDL50-w828b and with Kodi 16.0 testbuilds I played many BD3D iso movies with fullframe 3D mode ON without problem. This is the first iso I'm getting black screen.

I switch off the fullframe mode but didn't change the GUI fps. Now Kodi plays this specific 3D movie without blackscreen. Thanks for your help.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 10 Vote(s) - 5 Average


Messages In This Thread
Bluetooth on #1003 - by cdvreede - 2015-10-13, 11:08
Re: RE: Bluetooth on #1003 - by Milhouse - 2015-10-13, 13:24
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 16.0) - by PpenoO - 2015-10-29, 21:50


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 16.0)510