Thread Closed
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)
(2016-02-12, 10:17)Milhouse Wrote:
(2016-02-12, 04:28)zaphod24 Wrote: Anyone else seeing no recordings when using pvr? I'm using pvr.mythtv. Reverted to 0210 and recordings show up again.

Can you upload a debug log from #0211? There's two PRs related to recordings in the last build, PR9105 and PR9112, but hopefully there's enough information in a debug lug to narrow it down. If nobody has any ideas I'll drop PR9112 from the next build.

http://sprunge.us/NAWe

07:56:02 66.490227 T:1963896832 DEBUG: CPVRDirectory::GetDirectory(pvr://recordings/active)

Not sure how it was working before, but normally when I bring up recordings for MythTV I get the options "Default" and "LiveTV". Additionally, I keep having to copy a backup of the .kodi/userdata/Database directory or I loose my custom channel group. The "syncronize channel list with backend" option is not selected. If I don't copy over the database files, any time I reboot it looses my custom group. That's been happening for the last several builds, 0207b is the last one I remember not having the issue.

Debug log after copying a backup of the database files (channel group ok):

http://sprunge.us/VVFa

Debug log after rebooting again (channel group blank):

http://sprunge.us/KiRc
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 5 Average


Messages In This Thread
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0) - by zaphod24 - 2016-02-12, 15:01
RPI 3 no internet access on wifi - by b1m1 - 2016-03-09, 14:44


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)56
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.