TvOS Kodi Build

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
dmytrokoren Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Apr 2017
Reputation: 0
Post: #16
(2017-04-27 11:28)ciscosurplus Wrote:  Out of interest did you manage to get it to archive ok without manually pulling .app files ?

Achieve does not work with Xcode 7.2.1 or 8.2.1

These are the 4 errors I get when trying to achieve with Xcode 8.2.1 (Clean and Build works!!!)

ERROR 1
[Image: wwJE6xD.png]

ERROR 2
[Image: wfzJpA9.png]

ERROR 3
[Image: c4nwOGv.png]

ERROR 4
[Image: fsaIVOy.png]
find quote
Memphiz Offline
Kodi MVP
Posts: 16,052
Joined: Feb 2011
Reputation: 226
Location: germany
Post: #17
Not interested in archives - sorry - you need someone else to waste time in that hole...

AppleTV4/iPhone/iPod/iPad: HowTo find debug logs and everything else which the devs like so much: click here
HowTo setup NFS for Kodi: NFS (wiki)
HowTo configure avahi (zeroconf): Avahi_Zeroconf (wiki)
READ THE IOS FAQ!: iOS FAQ (wiki)
find quote
ciscosurplus Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: May 2016
Reputation: 0
Post: #18
Are you triggering a file archive direct from the menu?

Did you try the method I suggested by adding archive to your scheme and manually pulling the .app file?

Also I found if you do fresh builds from scratch the existing files hang around in library I found cleaning them out removed any file missing errors.
find quote
dmytrokoren Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Apr 2017
Reputation: 0
Post: #19
(2017-04-28 10:13)ciscosurplus Wrote:  Are you triggering a file archive direct from the menu?

Did you try the method I suggested by adding archive to your scheme and manually pulling the .app file?

Also I found if you do fresh builds from scratch the existing files hang around in library I found cleaning them out removed any file missing errors.

I did from the main menu but no luck. Memphiz confirmed that it doesnt work.

Using: Xcode 8.2.1 tvOS 10.1

I did pull the .app file. My Steps:

1. Target: Kodi-TVOS > GenericTVos
2. Clean > Build
3. Build Success

I go to /Users/NAME/Library/Developer/Xcode/DerivedData/Kodi-xxxxxxxxxxx/Build/Products/Release-appletvos/Kodi.app

I code sign it with App Signer i get IPA.
I go to Xcode: Windows > Devices > Connect my ATV4 > Load it and I get this ERROR ;(

[Image: ftVqdcE.png]

What am I doing wrongConfusedConfused
(This post was last modified: 2017-04-29 09:45 by dmytrokoren.)
find quote
dmytrokoren Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Apr 2017
Reputation: 0
Post: #20
Using: Xcode 7.2.1 tvOS 9.1 - WORKS!!!
find quote
edie_udink Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: May 2017
Reputation: 0
Post: #21
I have an apple tv4 os latest version with mrmc installed only i want to install kodi 17.1 on it or you can help with what i have to do step by step he is is in original state now


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
find quote
Post Reply