How to get new studio flags to appear?
#1
Hi,
I've downloaded the flags for those movie studios that are not included in the skin, resized them appropriately, and placed them in the "studios" folder. However they don't appear, only the original ones do?

(I use Media Companion to generate nfo files, so I know the movies are tagged correctly.)

Can anyone offer some advice please? Thanks.
Reply
#2
scovette Wrote:Hi,
I've downloaded the flags for those movie studios that are not included in the skin, resized them appropriately, and placed them in the "studios" folder. However they don't appear, only the original ones do?

(I use Media Companion to generate nfo files, so I know the movies are tagged correctly.)

Can anyone offer some advice please? Thanks.

I think there is a massive "if" statement that checks for the studio and pulls up the right image, so you will have to modify that as well. Have a look at "IncludesImages.xml" in the 720p folder you will have to add it there and the visible tag needs to be for the right studio.
Reply
#3
That worked - brilliant! Big Grin
Reply
#4
scovette Wrote:That worked - brilliant! Big Grin

great
Reply
#5
I've uploaded my amended includesimages to http://pastebin.ca/1945700

The logos are available at http://github.com/ccMatrix/StudioLogos
(click "download source" at the top right and they're avaialble to download as a zip or tarball.)
Reply
#6
An updated version is here: http://pastebin.com/pEDzhe29

It includes a couple of extra studio flags, and a fix to stop the PG and PG-13 flags appearing on top of each other when a PG-13 movie is shown.
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
How to get new studio flags to appear?00