[RELEASE] OzWeather - Australian Weather Addon using BOM data

  Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 4.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
LeKodeur Offline
Senior Member
Posts: 215
Joined: Feb 2015
Reputation: 8
Post: #676
Hi @bossanova808 - is there a 1080p version of MyWeather.xml for the new 1080p versions of Aeon MQ 6 and 7 skins (or any other 1080p skins)?
find quote
bossanova808 Offline
Donor
Posts: 2,722
Joined: Sep 2009
Reputation: 51
Location: Melbourne, Australia
Post: #677
Afraid not - I stick to Confluence for add on dev reasons and to keep everything consistent with my main box and my baby boxes, but if you make one we can add it to the wiki...it's really not that hard!

Sorry, no help w/out a *full debug log*
find quote
LeKodeur Offline
Senior Member
Posts: 215
Joined: Feb 2015
Reputation: 8
Post: #678
I'm not a skinner so could only do a 'quick-and-nasty' 1080p conversion on a moded Aeon MQ6 skin (1080p version 3.3.0.1) for MyWeather and DialogSeekBar. If anyone want them please PM me separately.
find quote
simbadad1122 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Feb 2016
Reputation: 0
Post: #679
5 best projects with raspberry pi
check the video in the link
http://adf.ly/1Xeyck
find quote
Picard Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #680
(2016-02-07 23:28)LeKodeur Wrote:  I'm not a skinner so could only do a 'quick-and-nasty' 1080p conversion on a moded Aeon MQ6 skin (1080p version 3.3.0.1) for MyWeather and DialogSeekBar. If anyone want them please PM me separately.

I;'d like the 1080 mod if you have it, i;ve been struggling to sort this out for ages, thanks
find quote
bossanova808 Offline
Donor
Posts: 2,722
Joined: Sep 2009
Reputation: 51
Location: Melbourne, Australia
Post: #681
Before anyone asks - yes I will be doing an estuary update for the MyWeather.xml and will fix the missing icons etc, but not exactly sure when (since Krypton is a while out yet!!)

Sorry, no help w/out a *full debug log*
find quote
oandp Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Mar 2016
Reputation: 0
Post: #682
Hi
I am having trouble with Oz weather on Jarvis on a FireTV.
When I try to set the location I get the following errors in the log file.

17:37:38 T:18446744072561983464 NOTICE: ### Oz Weather - 0.8.1 ### Oz Weather (Author: Bossanova808) Starting ...
17:37:38 T:18446744072561983464 NOTICE: ### Oz Weather - 0.8.1 ### Called as: ['default.py', 'Location1']
17:37:52 T:18446744072561983464 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.NameError'>
Error Contents: name 'middle' is not defined
Traceback (most recent call last):
File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/weather.ozweather/default.py", line 915, in <module>
log("Error - middle: " + str(middle) + " skimmed " + str(skimmed))
NameError: name 'middle' is not defined
-->End of Python script error report<--

Thanks.
find quote
bossanova808 Offline
Donor
Posts: 2,722
Joined: Sep 2009
Reputation: 51
Location: Melbourne, Australia
Post: #683
@oandp See my signature - that first line Smile

Sorry, no help w/out a *full debug log*
find quote
oandp Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Mar 2016
Reputation: 0
Post: #684
Sorry, here it is. http://goo.gl/efL6xV Smile
(This post was last modified: 2016-03-09 13:17 by oandp.)
find quote
oandp Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Mar 2016
Reputation: 0
Post: #685
It is mysteriously working now. No idea what has changed.Thanks anyway.
find quote
bossanova808 Offline
Donor
Posts: 2,722
Joined: Sep 2009
Reputation: 51
Location: Melbourne, Australia
Post: #686
It's usually a temp glitch at the weatherzone pages it scrapes from (hence my stalling you a little but also getting things ready in case it wasn't!!)

Enjoy!

Sorry, no help w/out a *full debug log*
find quote
oandp Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Mar 2016
Reputation: 0
Thumbs Up  RE: [RELEASE] OzWeather - Australian Weather Addon using BOM data
Post: #687
Now all I have to do is to work out the changes needed for the mimic theme for the extended page...
find quote
bossanova808 Offline
Donor
Posts: 2,722
Joined: Sep 2009
Reputation: 51
Location: Melbourne, Australia
Post: #688
Yeah you're on your own there, but kodi skinning is not difficult really. I have to do a page for Estuary / Estouchy but will wait till all that settles down a bit...

Sorry, no help w/out a *full debug log*
find quote
oandp Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Mar 2016
Reputation: 0
Post: #689
Just took a look at Estuary. I'll probably wait for it. I like Mimic because it is a minimalist vertical menu skin. Estuary looks like it would fit the bill.
find quote
fastdump Offline
Member
Posts: 55
Joined: Feb 2008
Reputation: 0
Post: #690
Hi bossanova808, long time no complain. Of course, that's a good thing! Smile

This question does reference a specific skin, Mimic but that skin's developer, braz has just tried this with other weather providers and only yours seems not to be returning a label somewhere.

I'll explain...

With skins like Aeon Nox and Mimic, you can select from a list to display a line of information at top left of each main home screen section - one option being to display the current weather condition. It's supposed to display "[location]: [condition]" e.g. "Melbourne: Sunny" and it does if using Yahoo, Weather Underground, or OpenWeatherMap Extended as the provider - as in this screenshot...

[Image: cC1CkFu.jpg]

However with OzWeather loaded it just displays, e.g. ": Sunny" - as in this screenshot...

[Image: ak2vvo9.jpg]

I'm guessing it's some little change that may have crept in with Jarvis perhaps?... Wadaya think?

█▀ ▄▀▄ ▄▀▀ ▀█▀ █▀▄ █─█ █▄─▄█ █▀▄
█▀ █▀█ ─▀▄ ─█─ █─█ █─█ █─█─█ █─█
▀─ ▀─▀ ▀▀─ ─▀─ ▀▀─ ─▀─ ▀───▀ █▀─
HTPC: Kodi 16.x - Win10 - Mimic 3.x
find quote
Post Reply