Vertical menu in Hybrid / Gotham

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Krantzet Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Nov 2013
Reputation: 0
Post: #1
Hey.

Thanks for a really great skin, I have been using it for more than a year now and I am very happy with it.
Just one question, on the new "Gotham version" of Hybrid I cant seem to find the vertical menu anymore?

Maybe I am just really blind and can't find it in the settings... or is it really gone?
Please help, i really prefer to have the vertical menu.
find quote
Mudislander Offline
Skilled Skinner
Posts: 2,239
Joined: Jun 2009
Reputation: 58
Post: #2
Sorry it's gone. Sad as I also used it, but way too many issues and problems.

Noli illegitimi carborundum


find quote
Krantzet Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Nov 2013
Reputation: 0
Post: #3
(2014-03-19 07:44)Mudislander Wrote:  Sorry it's gone. Sad as I also used it, but way too many issues and problems.

So sad to hear, but thanks for the reply.
I guess i will be on frodo as long as possible then..
find quote
Bootlegninja Offline
Member
Posts: 99
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #4
I have to agree. I love this skin because it was so customizable with a vertical menu. Back to the search for something similar. Thank you for your work on this skin thusfar.
find quote
LupinSansei Offline
Senior Member
Posts: 287
Joined: Sep 2010
Reputation: 1
Post: #5
Why was it removed? This was the main reason I used this skin. Guess I'm going back to Frodo Sad Are there similar skins?

Asrock Extreme 4 Z97
Intel i7 4790k @4.7ghz
EVGA Hybrid FTW GTX 1070
G.Skill Ripjaws 32GB ram
Samsung 500GB SSD
2TB HDD
4TB USB HDD
750gb HDD
Windows 10 Pro x64
find quote
Mudislander Offline
Skilled Skinner
Posts: 2,239
Joined: Jun 2009
Reputation: 58
Post: #6
Actually playing around with a vertical Gotham version ATM. Think I'll bring Convergence back to life

Noli illegitimi carborundum


find quote
LupinSansei Offline
Senior Member
Posts: 287
Joined: Sep 2010
Reputation: 1
Post: #7
(2014-04-26 22:42)Mudislander Wrote:  Actually playing around with a vertical Gotham version ATM. Think I'll bring Convergence back to life

Sweet looking forward to that! Till then I'll stick with Frodo Smile

Asrock Extreme 4 Z97
Intel i7 4790k @4.7ghz
EVGA Hybrid FTW GTX 1070
G.Skill Ripjaws 32GB ram
Samsung 500GB SSD
2TB HDD
4TB USB HDD
750gb HDD
Windows 10 Pro x64
find quote
Knowcontrol Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Jun 2014
Reputation: 0
Post: #8
Hello. Another vertical menu user here. I'm in desperate need for a vertical menu for Gotham, please! These horizontal menus are just horrible for HTPCs that use a remote with a mouse trackpad.
find quote
Jandjd Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Oct 2013
Reputation: 0
Post: #9
Love the skin. I have tried them all and I find this to be the best, especially the horizontal menu.
find quote