Local scraping from HTTPS source not working

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Ballistic Offline
Senior Member
Posts: 125
Joined: Nov 2009
Reputation: 2
Post: #1
Hello All,

I want to start using XBMC with the MySQL database backend. Sofar this is working. My problem lies with the scraping of local artwork.
I have an external application (for example MediaElch) which i use to scrape the content. .nfo, .tbn, etc are al created.

As some of my client systems work over the internet, I use the HTTPS protocol for my sources. Ofcourse, I want all artwork links in the MySQL database to point to my HTTPS source.

However, when using local scraping for HTTPS sources, no content is added to the library at all.
When using a local disk source. It works fine.

Content from HTTPS source is only added when i use a scraper like thetvdb. All content is found but then the http links to thetvdb.com are added in the MySQL database, which is not what i want.

Does anyone have an idea to solve this issue?
find quote
Ned Scott Offline
Team-Kodi Wiki Guy
Posts: 21,361
Joined: Jan 2011
Reputation: 276
Location: Arizona, USA
Post: #2
Someone had the same issue with external subs not being read. I'm not sure why that is, but one workaround would be to use WebDAV instead.

You can make easy links to the XBMC wiki using double brackets around common XBMC words: [[debug log]] = debug log, [[Video library]] = Video library, [[SMB]] = SMB , [[userdata]] = userdata, etc
find quote
Ballistic Offline
Senior Member
Posts: 125
Joined: Nov 2009
Reputation: 2
Post: #3
Yup. Webdav (Webdavs in my case) solved everything Smile

Thanks!
find quote