Animated Movie Posters

  Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 4.71 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
chr0nic Offline
Senior Member
Posts: 123
Joined: May 2014
Reputation: 0
Post: #31
damn i dont have that version i have the last where can i get jarvis from please ?
find quote
Fail$tyle420 Offline
Posting Freak
Posts: 1,114
Joined: Jul 2014
Reputation: 40
Post: #32
Come on really.....with that many posts you gotta at LEAST know how to download the damn program Wink

http://kodi.tv/download/
find quote
HomeTheatreGuru Offline
Senior Member
Posts: 180
Joined: May 2014
Reputation: 3
Location: Germany & Australia
Post: #33
(2015-09-30 05:50)Fail$tyle420 Wrote:  The code is built into Jarvis nightly(not a script.) Some skins it seems 1/2 working or not at all. Confluence works for both posters and animated backgrounds.

Are there plans for MQ6 to support this?
find quote
movie78 Online
Posting Freak
Posts: 3,109
Joined: Apr 2014
Reputation: 33
Location: SX USA
Post: #34
(2015-09-29 23:19)Wanilton Wrote:  Yes, fanart.gif work ok on Jarvis nightlie, poster work partially at this time, code is by ace, I don´t write one single code line.

Try use this background image for test:

Nice!!

Will try it tonight.

MY CURRENT MEDIA PLAYER
Beebox-S (INTEL KABY LAKE) 2D&3D WINDOWS | ZIDOO X8 HDR
LG 75UH8500 3D HDR Dolby Vision | Sony 43 Android TV HDR
XBOX ONE S UHD BLU-RAY | PS4 PRO 4K HDR GAMING
MARANTZ SR7011 DTS X | ATMOS 5.1.4 | Auro-3D 9.1
MY HOME THEATER


find quote
chr0nic Offline
Senior Member
Posts: 123
Joined: May 2014
Reputation: 0
Post: #35
thx for that i couldn't find it i think i must have drift out of it Tongue shame it wasn't added to Isengard Sad
find quote
Wanilton Offline
Donor
Posts: 2,932
Joined: Jun 2010
Reputation: 149
Location: Brazil (GMT -3)
Post: #36
Fixed on Jarvis for work cinemagraph, only need used latest release Jarvis Nigthlies for have animated arts, thanks @Ace.





Kodi Jarvis, Skin Aeon MQ6.


Enjoy

MediaBrazil forum - Youtube Channel
Windows 10 - Kodi 18 Leia - MQ 7 - 3.0.0 - Aeon MQ Team
Wanilton Website - MarcosQui Website


(This post was last modified: 2015-10-11 21:21 by Wanilton.)
find quote
movie78 Online
Posting Freak
Posts: 3,109
Joined: Apr 2014
Reputation: 33
Location: SX USA
Post: #37
Looks good.
Can MQ6 beta work with Jarvis?

MY CURRENT MEDIA PLAYER
Beebox-S (INTEL KABY LAKE) 2D&3D WINDOWS | ZIDOO X8 HDR
LG 75UH8500 3D HDR Dolby Vision | Sony 43 Android TV HDR
XBOX ONE S UHD BLU-RAY | PS4 PRO 4K HDR GAMING
MARANTZ SR7011 DTS X | ATMOS 5.1.4 | Auro-3D 9.1
MY HOME THEATER


find quote
Wanilton Offline
Donor
Posts: 2,932
Joined: Jun 2010
Reputation: 149
Location: Brazil (GMT -3)
Post: #38
@movie78, yes work fine, using here, of course Marcos continue working in fix a few thinks for Isengard release, but no problem at all in use on Jarvis.

MediaBrazil forum - Youtube Channel
Windows 10 - Kodi 18 Leia - MQ 7 - 3.0.0 - Aeon MQ Team
Wanilton Website - MarcosQui Website


(This post was last modified: 2015-10-12 01:21 by Wanilton.)
find quote
movie78 Online
Posting Freak
Posts: 3,109
Joined: Apr 2014
Reputation: 33
Location: SX USA
Post: #39
(2015-10-12 01:19)Wanilton Wrote:  @movie78, yes work fine, using here, of course Marcos continue working in fix a few thinks for Isengard release, but no problem at all in use on Jarvis.

Install Jarvis Nightly release today,the Aeon MQ 6 (Helix) version 2.4.0 beta 1 skin will not load.

Any Help

MY CURRENT MEDIA PLAYER
Beebox-S (INTEL KABY LAKE) 2D&3D WINDOWS | ZIDOO X8 HDR
LG 75UH8500 3D HDR Dolby Vision | Sony 43 Android TV HDR
XBOX ONE S UHD BLU-RAY | PS4 PRO 4K HDR GAMING
MARANTZ SR7011 DTS X | ATMOS 5.1.4 | Auro-3D 9.1
MY HOME THEATER


find quote
Wanilton Offline
Donor
Posts: 2,932
Joined: Jun 2010
Reputation: 149
Location: Brazil (GMT -3)
Post: #40
Skin don´t need nothing in special for this work. I tested only in windows and work fine with any skin.

MediaBrazil forum - Youtube Channel
Windows 10 - Kodi 18 Leia - MQ 7 - 3.0.0 - Aeon MQ Team
Wanilton Website - MarcosQui Website


find quote
movie78 Online
Posting Freak
Posts: 3,109
Joined: Apr 2014
Reputation: 33
Location: SX USA
Post: #41
(2015-10-12 15:02)Wanilton Wrote:  Skin don´t need nothing in special for this work. I tested only in windows and work fine with any skin.

The Aeon MQ 6 (Helix) version 2.4.0 beta 1 doesn't load in Jarvis,unless you are running a different Aeon MQ 6 or Jarvis

MY CURRENT MEDIA PLAYER
Beebox-S (INTEL KABY LAKE) 2D&3D WINDOWS | ZIDOO X8 HDR
LG 75UH8500 3D HDR Dolby Vision | Sony 43 Android TV HDR
XBOX ONE S UHD BLU-RAY | PS4 PRO 4K HDR GAMING
MARANTZ SR7011 DTS X | ATMOS 5.1.4 | Auro-3D 9.1
MY HOME THEATER


find quote
Wanilton Offline
Donor
Posts: 2,932
Joined: Jun 2010
Reputation: 149
Location: Brazil (GMT -3)
Post: #42
I use MQ6 version 2.9.0.

How you test? what you do for test?

If you have teamviewer, send me ID and Password via private message, I check for you.

MediaBrazil forum - Youtube Channel
Windows 10 - Kodi 18 Leia - MQ 7 - 3.0.0 - Aeon MQ Team
Wanilton Website - MarcosQui Website


(This post was last modified: 2015-10-12 16:57 by Wanilton.)
find quote
brazen1 Offline
Posting Freak
Posts: 1,032
Joined: Dec 2012
Reputation: 48
Post: #43
Hi. After replacing poster.jpg with poster.gif in local movie folder, Jarvis displays 2 posters.

I have disabled download of posters and thumbs in artworkdownloader add-on and use local files is enabled.
No poster.jpg is present in local movie folder and only poster.gif is present but 2 posters continue to display in Jarvis build.
1 poster is animated labeled 'Bluray', the other is static and labeled 'DVD' while browsing Movies in Kodi.

I tried removing static DVD poster.
Context menu/Manage/Remove from library/Would you like to remove from library?/Yes/Would you like to delete selected file poster.gif?/No.
Static poster is removed, animated remains and all is good.

Rescan library and static DVD poster returns.
Now have 2 posters again.

Using Confluence and Madnox.
Any ideas what I'm doing wrong?
Kodi cache problem?

Kodi 3D Guide Internal and External Players
Basic Server & Client Setup WOL
If I have been of help, please add to my reputation as a way of saying thanks, it's free.
(This post was last modified: 2015-10-12 16:44 by brazen1.)
find quote
Wanilton Offline
Donor
Posts: 2,932
Joined: Jun 2010
Reputation: 149
Location: Brazil (GMT -3)
Post: #44
@brazen1, you need go to info video, get icon, poster, and set art manually (gif image) for each movie (use find option for it).

Tip: Run first addon artwork downloader for get all extra arts, and change poster via info video after.

MediaBrazil forum - Youtube Channel
Windows 10 - Kodi 18 Leia - MQ 7 - 3.0.0 - Aeon MQ Team
Wanilton Website - MarcosQui Website


(This post was last modified: 2015-10-12 16:56 by Wanilton.)
find quote
movie78 Online
Posting Freak
Posts: 3,109
Joined: Apr 2014
Reputation: 33
Location: SX USA
Post: #45
(2015-10-12 16:39)Wanilton Wrote:  I use MQ6 version 2.9.0.

How you test? what you do for test?

If you have teamviewer, send me ID and Password via private message, I check for you.

I think Aeon MQ 6 2.4.0 beta is not compactible with Jarvis,How do i get the version that you are using.

Aeon MQ 6 2.9.0?

MY CURRENT MEDIA PLAYER
Beebox-S (INTEL KABY LAKE) 2D&3D WINDOWS | ZIDOO X8 HDR
LG 75UH8500 3D HDR Dolby Vision | Sony 43 Android TV HDR
XBOX ONE S UHD BLU-RAY | PS4 PRO 4K HDR GAMING
MARANTZ SR7011 DTS X | ATMOS 5.1.4 | Auro-3D 9.1
MY HOME THEATER


find quote
Post Reply