Kodi Community Forum

Full Version: [OLD] PseudoLibrary - Strm Generator w/ Library Integration: AMAZON/HULU/NETFLIX
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
(2014-10-29, 02:53)BigOldBoy Wrote: [ -> ]Thanks for pushing the update, but I still have fails.
1. addon: mxrte
Generic|Plugin|plugin.video.mxrte|""|25|1|""
Log: https://dl.dropboxusercontent.com/u/8532...rte%20.log

2. addon mxbbc log:
Generic|Plugin|plugin.video.mxbbc|""|25|1|""
Log: https://dl.dropboxusercontent.com/u/8532...0mxbbc.log

In both examples I am able to see the data to be written to the .strm file inside the log, but it fails to create the file. I have extracted the data and hard coded, but I would like to run it every day so I have up-to-date streams.

Thanks!

ic problem, I will push a fix, soon
Ok, so little update. The plugin seems to work ok on my android box, but windows doesn't do anything.
0.0.7 is crashing for me at startup when auto update is enabled combined with missing the last auto update. The error I get says that the variable Update_Timer_LastRun doesn't exist. And sure enough, it doesn't. I changed this line:

Update_Timer_NextRun = (Update_Timer_LastRun + datetime.timedelta(hours=Update_Refresh))

to this:

Update_Timer_NextRun = (Update_Timer_NextRun + datetime.timedelta(hours=Update_Refresh))

and now it works fine.
(2014-10-29, 08:04)pkscout Wrote: [ -> ]0.0.7 is crashing for me at startup when auto update is enabled combined with missing the last auto update. The error I get says that the variable Update_Timer_LastRun doesn't exist. And sure enough, it doesn't. I changed this line:

Update_Timer_NextRun = (Update_Timer_LastRun + datetime.timedelta(hours=Update_Refresh))

to this:

Update_Timer_NextRun = (Update_Timer_NextRun + datetime.timedelta(hours=Update_Refresh))

and now it works fine.
Damn typo, thanks for the heads up
OK, this addon is officially awesome on Androids, but my Windows box can't seem to generate the strm's
(2014-10-29, 17:03)tenchu98 Wrote: [ -> ]OK, this addon is officially awesome on Androids, but my Windows box can't seem to generate the strm's

My Windows box is generating streams just fine. I have Hulu streams (via PlayOn) being generated on a pretty regular basis. Is it the same set of feeds on both Android and Windows? Any indication in the debug log of an issue?
(2014-10-30, 01:01)pkscout Wrote: [ -> ]
(2014-10-29, 17:03)tenchu98 Wrote: [ -> ]OK, this addon is officially awesome on Androids, but my Windows box can't seem to generate the strm's

My Windows box is generating streams just fine. I have Hulu streams (via PlayOn) being generated on a pretty regular basis. Is it the same set of feeds on both Android and Windows? Any indication in the debug log of an issue?

Same streams and addons for both. I am not using playon.

Also if an addon has as sub menu of ".Disney Collection", would I use plugin.video.sample/.Disney Collection?

It grabbed all of the TV Shows from the addons root menu, but didn't grab the movies from that sub directory.

All I get in the log is:
Code:
11:03:54 T:8644   ERROR: EXCEPTION: Window id does not exist
11:03:54 T:6436   DEBUG: ------ Window Deinit (DialogYesNo.xml) ------
11:03:54 T:15592  NOTICE: PseudoLibrary - readSettings
11:03:54 T:27452  NOTICE: Thread JobWorker start, auto delete: true
11:03:54 T:21432  NOTICE: Previous line repeats 1 times.
11:03:54 T:21432   DEBUG: SECTION:LoadDLL(special://xbmcbin/system/ImageLib.dll)
11:03:54 T:15592  NOTICE: PseudoLibrary - C:\Users\Daniel\AppData\Roaming\XBMC\userdata\addon_data\script.pseudo.library\settings2.xml
11:03:54 T:15592   DEBUG: DialogProgress::StartModal called
11:03:54 T:15592   DEBUG: ------ Window Init (DialogProgress.xml) ------
11:03:54 T:15592  NOTICE: PseudoLibrary - readSettings, reading settings2
11:03:54 T:21880   DEBUG: script.pseudotv.live-FileLock: refreshLocks
11:03:54 T:15592    INFO: CPythonInvoker(23, C:\Users\Daniel\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.pseudo.library\default.py): script successfully run
11:03:54 T:15592    INFO: Python script stopped
11:03:54 T:35484    INFO: CPythonInvoker(9, C:\Users\Daniel\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.pseudotv.live-master\service.py): waiting on thread 33828
11:03:54 T:15592   DEBUG: Thread LanguageInvoker 15592 terminating
11:03:54 T:6436   DEBUG: ------ Window Deinit (DialogProgress.xml) ------
11:03:55 T:8644   ERROR: EXCEPTION: Window id does not exist
11:03:58 T:6436   ERROR: Previous line repeats 5 times.
11:03:58 T:6436   DEBUG: CWinEventsWin32::WndProcWindow is active
11:03:58 T:8644   ERROR: EXCEPTION: Window id does not exist
(2014-10-30, 06:47)tenchu98 Wrote: [ -> ]
(2014-10-30, 01:01)pkscout Wrote: [ -> ]
(2014-10-29, 17:03)tenchu98 Wrote: [ -> ]OK, this addon is officially awesome on Androids, but my Windows box can't seem to generate the strm's

My Windows box is generating streams just fine. I have Hulu streams (via PlayOn) being generated on a pretty regular basis. Is it the same set of feeds on both Android and Windows? Any indication in the debug log of an issue?

Same streams and addons for both. I am not using playon.

Also if an addon has as sub menu of ".Disney Collection", would I use plugin.video.sample/.Disney Collection?

It grabbed all of the TV Shows from the addons root menu, but didn't grab the movies from that sub directory.

All I get in the log is:
Code:
11:03:54 T:8644   ERROR: EXCEPTION: Window id does not exist
11:03:54 T:6436   DEBUG: ------ Window Deinit (DialogYesNo.xml) ------
11:03:54 T:15592  NOTICE: PseudoLibrary - readSettings
11:03:54 T:27452  NOTICE: Thread JobWorker start, auto delete: true
11:03:54 T:21432  NOTICE: Previous line repeats 1 times.
11:03:54 T:21432   DEBUG: SECTION:LoadDLL(special://xbmcbin/system/ImageLib.dll)
11:03:54 T:15592  NOTICE: PseudoLibrary - C:\Users\Daniel\AppData\Roaming\XBMC\userdata\addon_data\script.pseudo.library\settings2.xml
11:03:54 T:15592   DEBUG: DialogProgress::StartModal called
11:03:54 T:15592   DEBUG: ------ Window Init (DialogProgress.xml) ------
11:03:54 T:15592  NOTICE: PseudoLibrary - readSettings, reading settings2
11:03:54 T:21880   DEBUG: script.pseudotv.live-FileLock: refreshLocks
11:03:54 T:15592    INFO: CPythonInvoker(23, C:\Users\Daniel\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.pseudo.library\default.py): script successfully run
11:03:54 T:15592    INFO: Python script stopped
11:03:54 T:35484    INFO: CPythonInvoker(9, C:\Users\Daniel\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.pseudotv.live-master\service.py): waiting on thread 33828
11:03:54 T:15592   DEBUG: Thread LanguageInvoker 15592 terminating
11:03:54 T:6436   DEBUG: ------ Window Deinit (DialogProgress.xml) ------
11:03:55 T:8644   ERROR: EXCEPTION: Window id does not exist
11:03:58 T:6436   ERROR: Previous line repeats 5 times.
11:03:58 T:6436   DEBUG: CWinEventsWin32::WndProcWindow is active
11:03:58 T:8644   ERROR: EXCEPTION: Window id does not exist

You aren't the only one with the .Disney Collection problem. I've run it by @Lunatixz a few times already and he simply says "You don't need to use [COLOR] tags anymore" (because it does have a color tag). I think the DOT may be causing the issue. Hopefully SOMEBODY can help troubleshoot the issue. I don't know where else to look, though.
(2014-10-30, 20:06)BankerBankson Wrote: [ -> ]You aren't the only one with the .Disney Collection problem. I've run it by @Lunatixz a few times already and he simply says "You don't need to use [COLOR] tags anymore" (because it does have a color tag). I think the DOT may be causing the issue. Hopefully SOMEBODY can help troubleshoot the issue. I don't know where else to look, though.

I just looked into the problem, it appears the reason why it stopped working is because the plugin in question changed things up... it's color string changed, so my filter needs to be changed along with it... Next update should work with this plugin again... same with PTVL
(2014-10-30, 21:12)Lunatixz Wrote: [ -> ]
(2014-10-30, 20:06)BankerBankson Wrote: [ -> ]You aren't the only one with the .Disney Collection problem. I've run it by @Lunatixz a few times already and he simply says "You don't need to use [COLOR] tags anymore" (because it does have a color tag). I think the DOT may be causing the issue. Hopefully SOMEBODY can help troubleshoot the issue. I don't know where else to look, though.

I just looked into the problem, it appears the reason why it stopped working is because the plugin in question changed things up... it's color string changed, so my filter needs to be changed along with it... Next update should work with this plugin again... same with PTVL

Thanks Luna! You = Da Real MVP
(2014-10-30, 21:12)Lunatixz Wrote: [ -> ]
(2014-10-30, 20:06)BankerBankson Wrote: [ -> ]You aren't the only one with the .Disney Collection problem. I've run it by @Lunatixz a few times already and he simply says "You don't need to use [COLOR] tags anymore" (because it does have a color tag). I think the DOT may be causing the issue. Hopefully SOMEBODY can help troubleshoot the issue. I don't know where else to look, though.

I just looked into the problem, it appears the reason why it stopped working is because the plugin in question changed things up... it's color string changed, so my filter needs to be changed along with it... Next update should work with this plugin again... same with PTVL

Awesome, can't wait! your the only developer that actually responds.
Updating deleted my settings2.xml

Now my android box does the samething as my windows box.
OK, I have a stupid question - If I add all streams from say 2 different addons, and both have the same show on them will it duplicate that show?
(2014-10-10, 22:36)Lunatixz Wrote: [ -> ]
(2014-10-10, 22:32)hunkyn Wrote: [ -> ]Youtube stream works great. Is it possible to limit the videos in playlist if they are only more than 100 minutes like that? I see an option to exclude but was not sure how to exclude based on length.

I didn't add a duration filter yet...but it's easy enough to add. Been busy...

Luna, just checking if you had a chance to look into adding the duration filter?
(2014-10-31, 17:28)hunkyn Wrote: [ -> ]
(2014-10-10, 22:36)Lunatixz Wrote: [ -> ]
(2014-10-10, 22:32)hunkyn Wrote: [ -> ]Youtube stream works great. Is it possible to limit the videos in playlist if they are only more than 100 minutes like that? I see an option to exclude but was not sure how to exclude based on length.

I didn't add a duration filter yet...but it's easy enough to add. Been busy...

Luna, just checking if you had a chance to look into adding the duration filter?

yeah, maybe next update... but this will only work with plugins that report duration info... so it might not work 100% throughout all plugins..

(2014-10-31, 14:38)tenchu98 Wrote: [ -> ]OK, I have a stupid question - If I add all streams from say 2 different addons, and both have the same show on them will it duplicate that show?

if the folder and file are the same, the old one will be overwritten.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18